2777
2789

برو حموم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

پسرم پارسال گرفت دکتر قرص بهش داد وقتی میخورد خیلی بهتر میشد خارشش کم‌میشد 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
پسرم پارسال گرفت دکتر قرص بهش داد وقتی میخورد خیلی بهتر میشد خارشش کم‌میشد 

نمیدونه قرصش چیه چند روز طول کشید تا خوب شد 

من اصن دونای قرمز نیست تو صورتم همشون بزرگ و اب دار و سر سفیدن اینگار سوخته صورتم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
نمیدونه قرصش چیه چند روز طول کشید تا خوب شد  من اصن دونای قرمز نیست تو صورتم همشون بزرگ و اب د ...

کلا ده روز تا خوب خوب شد،،، ولی برا خارش چهار ،،پنج روزی شد الان بهت میگم قرص و پماد چی بود ،،فقط اصلا دست به دونه ها نزن مخصوصا اونا که آبکی شدن جاش میمونه ،،اگر کسی هم اطرافت هست که نگرفته نزدیک نشو اونا هم میگیرن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
نمیدونه قرصش چیه چند روز طول کشید تا خوب شد  من اصن دونای قرمز نیست تو صورتم همشون بزرگ و اب د ...

قرص آسیکلوویر ۴۰۰,,,,هیدروکسی زین ۱۰,,,,, پماد کالامین

و بزن روی دونه ها زود خشکشون‌ می‌کنه ،،،

کلا ده روز تا خوب خوب شد،،، ولی برا خارش چهار ،،پنج روزی شد الان بهت میگم قرص و پماد چی بود ،،فقط اص ...

همه چیمو جدا کردم ظرفام غذا خوردنم فقط تو اتاقم به دونا هم دست نمیزنم ولی تو همه ناحیه هام بدنم حتی دهنم در اومده امروز سومین روزه تقریبا این ابکیا کم باد نمیشم بزرگترم شدن 

خاک شیر هم خیلی خوردم دکتر هم بهم شامپو و قرص سیتریزین داد برا خارشه کرم ترکیبی هم چند روز دیگه میاد

ی پماد کالامین هم گرفتم یا قرص آسیکلوویر

قرص آسیکلوویر ۴۰۰,,,,هیدروکسی زین ۱۰,,,,, پماد کالامین و بزن روی دونه ها زود خشکشون‌ می‌کنه ،،،

اسیکلوویر میخورم هر شیش ساعت اما ۲۰۰

کالامین رو هم که میزنم رو دونه ها خودش خشک میشه روشون بعد چقدر بشورم پماد کالامینو؟

همه چیمو جدا کردم ظرفام غذا خوردنم فقط تو اتاقم به دونا هم دست نمیزنم ولی تو همه ناحیه هام بدنم حتی ...

ظرف و اینا اشکالی ندارد فقط تماس پوستی مهمه ،،خوب کاری میکنی آبله شما از نوع شدید هست دو روز دیگه تحمل کنی خارشش از بین می‌ره راحت تر میشی ،،بدنت از جایی که شروع کرده به دونه ریختن از همون جا هم شروع می‌کنه به خوب شدن مثلا اگر اول دستان زدن بعد پاهات اول دستت خوب میشه بعد پاهات 

اسیکلوویر میخورم هر شیش ساعت اما ۲۰۰ کالامین رو هم که میزنم رو دونه ها خودش خشک میشه روشون بعد چقدر ...

خوبه قرص و ادامه بده چون به خشک کردنش کمک می‌کنه کاش ۴۰۰ بهت داده بود ،،،پماد نیاز به شستن نداره جذب پوستت میشه رو دونه ها رو خشک‌می کنه ،،با دست هم‌پماد نزن با سر همون پماد که کرنش بیرون میزند کامل رو دونه ها رو‌بپوشون 

خوبه قرص و ادامه بده چون به خشک کردنش کمک می‌کنه کاش ۴۰۰ بهت داده بود ،،،پماد نیاز به شستن نداره جذب ...

با دستکش پمادو میزنم اخه کلا جذب پوستم نمیشه پماده رو خود پوستم می مونه 

حتی تو اندام تناسلیم هم زده نمیتونم بخارونمشون واقعا نمیدونم چیکار کنم کف سرم هم زده