2777
2789
با دستکش پمادو میزنم اخه کلا جذب پوستم نمیشه پماده رو خود پوستم می مونه  حتی تو اندام تناسلیم ...

بمیرم می‌دونم چی میکشیم من خودمم هم ۱۳ سالم بود گرفتم از شدت بی‌قراری شب تا صبح تو خیابون با ماشین می‌چرخید تا من یکم بتونم بخوابم اگر دیدی خیلی اذیت میشی برو زیر دوش  که یکم آبش رو به سردی باشه بدون اینکه دست بکشی ،،،پماد کالامین که من برا پسرم میزدم جذب میشدن ،،بعد چک میکردم می‌دیدم خشک شدن نیازی نیست زیاد بزنی در حدی که یکم روشو‌بگیره ،،،یکم‌باد بزن ببین جذب میشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
بمیرم می‌دونم چی میکشیم من خودمم هم ۱۳ سالم بود گرفتم از شدت بی‌قراری شب تا صبح تو خیابون با ماشین م ...

اخه من میرم حموم شامپو که دکتر داد رو میزنم روشون محبورم دس بکشم روشون

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من میرم حموم شامپو که دکتر داد رو میزنم روشون محبورم دس بکشم روشون

ببین به نظرم دکترا اشتباه کرده چون تا هفت روز اصلا نباید حمام بری ،،هر کدوم از این دونه ها بترکه جاش میمونه مخصوصا صورتت ،،منم اگر گفتم برو زیر دوش برا خارش و گرفتن آرامش بود به نظرم حمام برو‌ولی اصلا دست نکش ،،شامپو‌رو بزار هفت روز که گذشت 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببین به نظرم دکترا اشتباه کرده چون تا هفت روز اصلا نباید حمام بری ،،هر کدوم از این دونه ها بترکه جاش ...

خدابزرگه ممنون بابت وقتی که گذاشتی

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
خدابزرگه ممنون بابت وقتی که گذاشتی

خواهش میکنم ،،،اگر مشکلی داشتی یا سوالی برات پیش اومد من در خدمتم گلم