2777
2789

لعنت به هرکی ک زن علیه زنه ب همجنس خودش رحم نمی کنه و میاد تو زندگی یکی دیگه 💔💔💔💔

لعنت ب اونی ک می بینه زن یا دوست طرف داره برا طرفش بال بال می زنه عاشق شوهرشه خودشو با این جمله توجیه می کنه ک اون اگه زنش یا دوستش دوسش داشت نمیومد طرف من 

بعد میگن چرا جامعه مون علیه زنه!!!!!!!!! 

این ي علتشه 

تو آوبرون زندگیو رابطه کسی نشو ی قدمو برا جامعت بردار........ 

همش زن عليه زن زن علیه زن زن علیه زن زن علیه زن 

شاید ب منم بگین توهم زن علیه زنی 

شما ی دزد بیاد خونت چون ب عنوان انسان همنوعته نمیندازیش زندان ‌؟؟؟؟؟!!! 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

حق دارید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

واقعا بعضی زن ها خیییلی پست فطرتت هستن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میدونم شوهرها خیانتکارن . 

وگرنه روزانه خیلی مرد به خانمهای متاهل پیشنهاد دوستی و‌..‌نیدن ‌اما خانمها  محل نمیدن .

وگرنه میتونن اون خانمها هم قبول کنن .

به قول خانمی که شوهرش گفت کلی زن دنبالم هستن برای رفاقت و.... 

این خانم هن گفت کلی مرد با ماشین گرون ام جلو پای من می ایستن برای رفاقت و‌...

پس زن علیه زن و.... کشکه .  ذات مردت خرابه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط میدونم شوهرها خیانتکارن .  وگرنه روزانه خیلی مرد به خانمهای متاهل پیشنهاد دوستی و‌..‌نی ...

کلا ذات آدما خراب شده زنو مرد نداره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
راست میگی اینو من با این که خیلی ها عاشق بودم اما بخاطر همجنسم راها کردم.. چون نمیتونم رو خونه کسی د ...

👌🏽👌🏽👌🏽💙

قدیمیا می گن خونه خراب کن صاحب خونه نمیشه  امممممممازندگی دیگرونم  ازشون می گیره

قشنگ بود 💙💙💙

یه دزد میاد وسایل رو می‌بره 

اگه قبول دارید مرد ها بی اختیار و مثل وسیله هستند جاشون تو جامعه نیست 

میدونم حال خوشی ندارید ولی نمی‌تونید از همه زن های دنیا انتظار پاک دامنی داشته باشید 

همه زن ها با وجدان نیستن 

و نرفتن تو محضر با شما عقد کنن 

متاسفانه مرد هست که خیانت می‌کنه 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

واقعا از ماست که بر ماست .... درسته که خیانت مرد و زن نداره 

ولی بیاید قبول کنید ذات مرد خرابه ولی این ما زن ها هستیم که باید بهم رحم کنیم ، 

خدایا خودت حواست بهم باشه خونه خراب کن کسی نباشم 

من اگه خواستم تو نزار

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ