2789
عنوان

عاشق شدم😔

313 بازدید | 18 پست

عاشق شخصی که میدونم یکطرفه اس

حتی بهم نگاهم نمیکنه

من خیلی دوست داشتنی نیستم

هیچوقت کسی ازمن خوشش نیومده

همیشه پس زده شدم

حالام که درگیر این حس مزخرفی شدم که خودم توش دخیل نبود همه چیز یهویی اتفاق افتاد 💔

بچه ها اصلا حالم خوب نیس یه چیزی بگین آروم بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فراموش کن به روزای قبل اون فکر کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اولا 

وقتی خودت ، خودتو اینطوری تخریب میکنی از بقیه چ انتظاری داری ؟

دوما 

بیخیال شو ، عاقبتی جز گریه و شکست عشقی نداره 

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

عشق یک طرفه بدترین حسه تو بخاطر اون همه کار میکنی ولی اون نه باید از عشق اون نسبت ب خودت مطعن بشی بعد دل ببندی عزیزم از یک‌واسطه کمک بگیر اگ نظرش منفی بود از خواستگارهات میتونی عاشق بشی کسی ک‌میدونی ۱۰۰ درصد ترو میگیره

M❤️متاهل و متعهدم

عزیزممممم این چه حرفیه چرا این حسو به خودت داری تو خیلی زیبایی خیلی بوی اینقدر منفی نگر نباش این حسی که تو به خودت داری چیزی جز یه مشت افکار منفیو پوچ نیست خودتو درگیر عشق یکطرفه نکن چون عاقبتی نداره به خودت میای میبینی عمرو دوران طلایی زندگیتو از دست دادی سر هیچو‌ پوچ 

برو باشگاه مدیتیشن کن سرکار برو حتما دنیات عوض میشه 

سلام وقت بخیر میشه بگی این برنامه چطور کار می‌کنه 😐

@ازسارابپرس‍ ‍سلام ایشون کمک‌میخوان 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزممممم این چه حرفیه چرا این حسو به خودت داری تو خیلی زیبایی خیلی بوی اینقدر منفی نگر نباش این حسی ...

چرا به این حس دچار شدم!؟ 

چون دیگران باعث شدن تجربه ش کنم واصلا ربطی به تفکراتی که نسبت به خود دارم نیس😔

عشق یک طرفه بدترین حسه تو بخاطر اون همه کار میکنی ولی اون نه باید از عشق اون نسبت ب خودت مطعن بشی بع ...

کدوم خواستگار؟ 

من اگه خواستنی بودم ۱۰۰بار غرورم نمیشکست بیخیال توروخدا