2777
2789
عنوان

عاشق شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 18 پست
چرا به این حس دچار شدم!؟  چون دیگران باعث شدن تجربه ش کنم واصلا ربطی به تفکراتی که نسبت به خود ...

خوب قشنگم اگر تو‌از خودت مطمئن باشی حرف کسی نمیتونه روتو تاثیر داشته باشه اون ادمایی که بتو‌این حسو دادن مطمئن باش فقط قصد تخریب تورو داشتن اونم فقطو فقط به این علت بوده که پیش تو‌احساس کمبود میکردن ربطی به پسرو دخترم نداره 

اینکه تو ۲۶سالگی عاشق نشدی ناراحتی نداره که این یعنی تو مثل این ادمای هول نیستی که هرروز تو یه رابطه جدیدن اسمشم گذاشتن عشق 

اگر شاغلی که خیلی خوبه اگر نه برو سرکار برای خودت هدف گذاری کن تنهایی برو کافه مسافرت مدیتیشن کن شکر گذاری کن بابت ریز به ریز نعمتایی که داری خیلی حالت بهتر میشه 

منم مثل تو، از یکی خوشم اومد، بعد من حتی بهش پیام دادم گفتم که میخوامش، گفت منو نمیخواد ، داغون شدم و بیشتر از این داغون شدم که چرا خواسته نشدم،همش فکر میکردم زشتم دوست داشتنی نیستم 

منم خواستگار نداشتم فقط 2 3 تا به درد نخور 

قیافم معمولیه یکم رو به بالا،به اندازه هم تو اجتماع دیده میشدم همیشه هم خوبی و نجابت خانوادم سر زبونا ست،ولی نمیدونم واقعا چرا خواستگار نداشتم ، بخاطر همینم همش فکر میکردم زشتم تا اینکه خسته شدم از این فکرا، تصمیم گرفتم به خودم حس خوب و ارزشمند بودن بدم، به خودم توجه کنم، به روحم توجه کنم که از جنس خداست و خودمو دوست داشته باشم و به چیز دیگه ای فکر نکنم 

و جالبه دقیقا بعد چند وقت که من حالم خیلی خوب بود، و حس میکردم که چقدر خودمو دوست دارم با شوهرم آشنا شدم، و چقدرم اون با اومدنش تو زندگیم حس ارزشمند بودن رو تو وجودم از قبل خیلی بیشتر کرد، و الان خیییلی خودمو دوست دارم 😇

ببخشید سرتو درد آوردم، خلاصه بگم خودتو دوست داشته باش🤗

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️