2777
2789
عنوان

با آدم بیشعور چجوری رفتار کنم؟

129 بازدید | 12 پست

یه پیجی ازم خواست رایگان واسش یه ویدیو‌درست کنم ومن قبول کردم 

از ویدیو هم خوشش اومدو تایید کرد و گفت فرداشب میذارم ویدیو رو تو پیجمون ولی اصلا نذاشت ، اعصابم خییییلی خورده ، آخه دو روز کامل درگیر این ویدیو‌بودم و یه عالمه زحمت کشیدم واسش ، به نظرتون پیام بدم بگم چرا نذاشتین و خیلی زحمت کشیدم واسش  یا اینجوری خودمو کوچیک میکنم ؟ 😔

نه بگو مگه مسخرش هستی😐

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میترسم اینجوری دیگه پیشنهاد ویدیو بهم ندن

نمیدونم والا ولی اگه من بودم حداقل می‌پرسیدم چرا نذاشتین؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
خب خودمو کوچیک نمیکنم اینطوری؟

میتونی بپرسی عیبی چیزی داشته که نذاشتین نمی‌دونم اینقدر سوال پرسیدی که گیج شدم🥲🤣