2777
2789
عنوان

روحم جدا میشه یا...

235 بازدید | 23 پست

من سال قبل این موقع روحم از بدنم جدا میشد یا نمی‌دونم شایدم بختک هست 

اینطوریه که بدنم بی حس میشه و رو زمین کشیده میشم یا بالا برده میشم و پرت میشم زمین دوباره یا سقوط میکنم یا میرم ی دور خونه رو میگردم و برمی‌گردم حتی یبار نفسم رفت و حس کردم دارم میمیرم 

بنظرتون چیکار کنم اینطوری نشم؟ و اینو بگم اون لحظه جسمم انقد سبک میشه دلم میخواد ادامه دار باشه

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطور میشم پرسيدم گفتند همه موقع خواب روحشون خارج میشه اما تعداد کمی متوجه میشن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم یک بار روحم رفت رو هوا دوباره سقوط کرد تو بدنم 

آخه خیلی زیاد اتفاق میوفته برام 

و پارسال این موقع شروع شد تا بهار 

ی مدت نداشتم دوباره امروز اینطوری شدم 

منم اینطور میشم پرسيدم گفتند همه موقع خواب روحشون خارج میشه اما تعداد کمی متوجه میشن

چطوری متوجه نشیم؟

چطوری متوجه نشیم؟

دست خودت نیست دیگه .میگن روحت انعطاف پذیر هست .منم بعدش میترسم مثلا از ارتفاع میفتم چیزیم نمیشه میرم خونه کسی‌ ک هیچوقت نرفتم ازدیوار رد میشم مثل باد سرعت دارم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
آخه خیلی زیاد اتفاق میوفته برام  و پارسال این موقع شروع شد تا بهار  ی مدت نداشتم دوباره ...

نه من یکبار به خدا گفتم خدایا من دیگه نمیخوام تو این دنیا باشم شبش این اتفاق افتاد برام 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
دست خودت نیست دیگه .میگن روحت انعطاف پذیر هست .منم بعدش میترسم مثلا از ارتفاع میفتم چیزیم نمیشه میرم ...

😂😂😂 اسمون رفتن قشنگه توعم میری؟

نه من یکبار به خدا گفتم خدایا من دیگه نمیخوام تو این دنیا باشم شبش این اتفاق افتاد برام 

نمی‌دونم منم همیشه به مردن فک میکنم شاید علتش باشه و اینم بگم درگیری ذهنی زیاد دارم

😂😂😂 اسمون رفتن قشنگه توعم میری؟

ن چند تا کوچه اونور تر نرفتم  

ن چند تا کوچه اونور تر نرفتم    

من اصلا کوچه و اینا نمیرم فقط آسمون میرم و خونه خودمون 

حالا شاید این مراحل بعدیه🤦‍♀️

من اصلا کوچه و اینا نمیرم فقط آسمون میرم و خونه خودمون  حالا شاید این مراحل بعدیه🤦‍♀️

موجودی چیزی میبینی .چیزی اذیتت کنه .اگه اینطوره ممکنه مشکلی دیگه داشته باشی