2777
2789
عنوان

🔸️کیا حقوق خوندن ؟🔸️

322 بازدید | 19 پست

به نظرتون آینده شغلی و بازار کار رشنه حقوق خوبه 

تا چندسال آینده ؟ حقوق خوبه یا فرهنگیان ؟

با افزایش تعداد وکیل در جامعه 

مشکای برای بازار کار پیش نمیاد ؟ 

.

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

نظرات منطقی شما ، برام ارزشمنده 👌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خواستگارم الان تهرانه عموش یه وکیل کله گنده توی تهران بود اینم با اون کار میکنه مثل اینکه اوضاعش خوبه کلا رشته ای هست که دستت بازه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

من خواستگارم الان تهرانه عموش یه وکیل کله گنده توی تهران بود اینم با اون کار میکنه مثل اینکه اوضاعش ...

من میترسم وکیل شم‌ولی پرونده و موکل و اینا نباشه 🤷🏻‍♂️

من خواستگارم الان تهرانه عموش یه وکیل کله گنده توی تهران بود اینم با اون کار میکنه مثل اینکه اوضاعش ...

در کل به مباحث حقوقی خیلی علاقه دارم ...

من میترسم وکیل شم‌ولی پرونده و موکل و اینا نباشه 🤷🏻‍♂️

کلا اگه سروزبون داری و میتونی بری توی مافیا و...میتونی پول دربیاری وحشتناااااک ولی در غیر این صورت سمتش نرو

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

در کل به مباحث حقوقی خیلی علاقه دارم ...

درس ها به شدت حفظی هستن اگه علاقه داری موفق میشی

کلا اگه سروزبون داری و میتونی بری توی مافیا و...میتونی پول دربیاری وحشتناااااک ولی در غیر این صورت س ...

البته فن بیان و ... این قبیل مسائل رو 

میشه تو دانشگاه تقویت کرد ، درسته ؟

البته فن بیان و ... این قبیل مسائل رو  میشه تو دانشگاه تقویت کرد ، درسته ؟

آره ولی خیلی چیز ها هم ذاتی هستن

کلا اگه سروزبون داری و میتونی بری توی مافیا و...میتونی پول دربیاری وحشتناااااک ولی در غیر این صورت س ...

عذر میخوام به نظرتون بازار کار وکالت تو کدوم شهر 

ایران پر رونق هست و مردم بیشتر به وکیل 

مراجعه میکنن ؟ و اینکه اطلاع دارید حداقل حقوق

وکیل تازه وارد چقدره ؟

فرهنگیان بهتره.حقوق فقط وکالت داره و چندسال یکبار آزمون دادگستری ک دادگستریم زیاد خوب نیس.وکالتم هم ...

ولی از لحاظ جایگاه اجتماعی و درآمد 

وکالت خیلی بالاتر از فرهنگیانه

فرهنگیان بهتره.حقوق فقط وکالت داره و چندسال یکبار آزمون دادگستری ک دادگستریم زیاد خوب نیس.وکالتم هم ...

و چرا داداگستری خوب نیس ؟ منظورتون 

کارمند دادگستری هست ؟