2777
2789
عنوان

زن داییم بچه دو ساله رو کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست
بزارتو تابستون از پوشک بگیرش هم بزرگتر میشه هم عاقلتر هم هواخوبه الان سرده بچه اذیت میشه

دوماهه گرفتمش تو خونه باز خوبه تو مهمونی اصلا همکاری نمیکنه 

آخه دوباره نمیشه که پوشک کنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دوماهه گرفتمش تو خونه باز خوبه تو مهمونی اصلا همکاری نمیکنه  آخه دوباره نمیشه که پوشک کنم

منم گرفتم کامل اما تو مهمونی پوشک میکنم جیششو که میگه میبرمش دستشویی بهشم میگم واسه این پوشکت کردم که کمرت گرم بمونه حتما جیشتو بگو اگرم خیسش کنه که اوایل اتفاق میوفتاد بهش تذکر جدی میدادم الان دیگه کامل میگه وخیالم راحته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گرفتم کامل اما تو مهمونی پوشک میکنم جیششو که میگه میبرمش دستشویی بهشم میگم واسه این پوشکت کردم ک ...

منم همینم 

البته مهمونیا پوشک نمیکردم 

ولی امشب که رفتم خونه ی مادر شوهرم مجبورا پوشک کردم چون دفعه پیش جیش کرده بود 

خیلی سخته که همکاری نمیکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔