پسر داییمو همیشه کتک میزنه میگه بچه باید کتک بخوره 🥲 تا حالا هزار بار همه باهاش دعوا کردیم نزنه بچه رو ولی فایده نداره رفتم اسباب بازی بدم به پسر داییم خودشو داشت کتک میزد 🥲 میزد تو صورتش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرم دوسال ۴ ماهشه بلند شدم ندیدمش با باسن کوبوندمش تو کمد کلش باد کرد تا دوروز عذاب وجدان داشتم
اون که اتفاقه عمدی نیست
از پوشک گرفتینش؟دختر من خیلی اذیت میکنه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یاد خودم افتادم یبار زنداییم پسر داییمو میزد اونم ۳ سالش اینا بود طفلی مثل ابر بهار گریه میکرد منم امدم ب مامانم گفتم خلاصه مامانم ب داییم گفته بود نزار بزنتش گناه داره بچه عیب و ایراد میگیره ی دعوایی راه افتاد بیا و ببین
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دیگه ببین اوناییکه میزنن چقد بی جدانن. نه نگرفتم یه مدت تلاش کردم دیدم حالش بد میشه واسترس می ...
من گرفتم دخترم کلافم کرده
دوسال و دوماهشه
جیش میکنه بعد میگه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دقیقا زنداییم گفته بود خواهر شوهرم کم بود حالا دخترشم میاد از خونه من حرف میبره فضوله فلانه در حالی که منم ۱۰ سالم بود از رو ناراحتی گفتم خلاصه قهر کرد رفت و ی دعوای شدید راه افتاد
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵