فاطمه۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 عنوان کیانوزاد سه ماهه دارن یه لحظه بیایید؟ 66 بازدید | 5 پست خواب شبش چند ساعته؟؟وابستس بعتون یانع؟شیر خوردنش چند ساعتیه؟مهمونی میرین یا مهمونی میگیرین؟؟ ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 1402/11/04 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 هر 3 ساعت که شیر میخورن کوچیکه فعلا وابسته نمیشهمهمونی هم فعلا سخته برا بچه
mamyjoon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10654 من تا ۱ سالگی دخترم هییییچ جا نرفتم مهمونی هم ندادم جز پدر مادر خودم 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
فاطمه۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 من از بس بچمو تو سکوت خونه نگهش داشتم میترسم بد عادتش کنم از طرفی هم الان فصل ناجوریه نمیشه زیاد مهمونی رفت ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
فاطمه۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 من تا ۱ سالگی دخترم هییییچ جا نرفتم مهمونی هم ندادم جز پدر مادر خودم چ خوب ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.
فاطمه۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 556 فرداشب خونه پدر شوهرم دعوتیماسترس اینو دارم ک بچم سرما بخورهاز طرفی عم همع میگن بچه رو تو خونه زندانی کردیننمیدونم چی درسته چی غلط کلا کلافه شدم ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل. . مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉 گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.