2777
2789

دانشگاه بین المللی زاگرس توی جردن تهران

که میگن زیر نظر کشثر ترکیه آن و فلان

برای رشته های پزشکی و دارو و پیرا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت این دانشگاهو دیدم اصن رشته دکترا نداره همش کاردانی و کارشناسیه

میگفت رشته پزشکیم داریم!

شدید دروغ میگفت

زنگ زده بودن بهم

سلام من پنج شنبه رفته بودم برا کارام 

والا حرفاشون ک خیلی متقاعدکننده بود شما از جای دیگه ای تحقیق گردین؟

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
سلام من پنج شنبه رفته بودم برا کارام  والا حرفاشون ک خیلی متقاعدکننده بود شما از جای دیگه ای ت ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدین راجب شهریه ها و خوابگاه اینا؟ 

میگفت رشته پزشکیم داریم! شدید دروغ میگفت

نه دوروغ نمیگه دارا این رشته هارو ولی بدبختی اینه که دوسال اورده و هنوز کسی فارغ التحصیل نشده از طرفی راحت نمیشه به دانشجوهاش دسترسی پیدا کرد منم خیلی از شرایطش خوشم اومد ولی میترسم راستش

سلام من پنج شنبه رفته بودم برا کارام  والا حرفاشون ک خیلی متقاعدکننده بود شما از جای دیگه ای ت ...

سلام عزیزدلم شما تشریف بردین حضوری به حدی بود که مطمئن بشین به اعتبارشون؟

دانشجویی بود که اونجا تحصیل کنه توی رشته های پزشکی؟ و اینکه متقاضی زیاد داشتن؟

منم دارم تحقیق میکنم ممنون میشم اگه شما هم راهنمایی بفرمایید اخه تهران نیستم متاسفانه 

سلام عزیزدلم شما تشریف بردین حضوری به حدی بود که مطمئن بشین به اعتبارشون؟ دانشجویی بود که اونجا تحص ...

سلام عزیزم 

بله کامل تحقیق کردم هنوز مجوز ندارن و فقط میگن تعهد داده میشه ک مجوز شما تایید بشه ولی ب نظرم خییییلی  ریسک داره 

وزارت بهداشت هم رفتم میگه اصلا تایید نمیکنیم و امکان گرفتن تاییدیه خیلی کمه و اینا در واقع یه موسسه هستن 

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
بچه ها ب موسسه زاگرس میشه اعتماد کرد؟یه جوری پشت تلفن صحبت کردن ک انگار قانونیه و اینا

نمیدونم واقعا

سلام عزیزم  بله کامل تحقیق کردم هنوز مجوز ندارن و فقط میگن تعهد داده میشه ک مجوز شما تایید بشه ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم خییییییییییلی ممنووووووووون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی عزیزم خیلی خیلی ممنونم

راستش منم تحقیق کردم هرچند تهران نیستم اینجوریه که نیم سال اخر میفرستن یه دانشگاه تایید توی ترکیه که مدرک از اونجا صادر بشه به منم گفتن تعهد محضری میدن برای مدرک و تایید شدنش.... و این مدل جریانات که همین الانم بچه هایی که دارن کشورهای دیگه از روز اول درس میخونن و تایید هم هست دانشگاهشون هزارجور مانع سر راهشونه...

دقیقا بقول شما خیلی ریسکه مخصوصا که کسی هم تاحالا فارغ التحصیل نشده از این دانشگاه

خیلی خیلی ازت ممنونم خدا خیرت بده🌹🌹🌹♥️♥️♥️

بچه ها ب موسسه زاگرس میشه اعتماد کرد؟یه جوری پشت تلفن صحبت کردن ک انگار قانونیه و اینا

فقط باید حضوری چک کرد باید دانشجوهاشو دید که اگه اینستا و سایت و کانالشون دیده باشی جز دوتا بادیگارد واسه نمایش حتی یه کامنت از طرف دانشجو نیست

از طرفی مملکت گل و بلبلی که داریم اگه تاییده چرا وزارت بهداشت مجوز نمیده بهش اگه تایید نیست چرا درشو تخته نمیکنن خوب؟ منم خیلی ذهنم درگیرشه چون شرایطش واقعا خوبه ولی در ظاهر خیلی ریسک داره

2790
2778
2791
2779
2792