2777
2789
عنوان

زنگ به 110

719 بازدید | 38 پست

خانمها الان با همسرم دعوام شده کتک کاری کردیم همینجوری نمیذاره برم خونه مامانم میگه خودت برو بچه نمی‌ذارم ببری. بخوام زنگ بزنم 110 اونا میتونن کاری کنن بچه رو با خودم ببرم یا نه؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت حلش کن، ۱۱۰ یعنی دیگه اون زندگی به درد نمیخوره و قصد جدایی داری 

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

بنظرم خونسردی تو حفظ کن بگو اصلا چرا برم اینجا خونه منه تو باید بری و....  بعد امروز، فردا هروقت در اولین فرصت ک رفت بیرون پاشو برو هرچی ام لازم داری ببر یا هرچیز باارزشی ک توی خونه هست

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

شوهر منم گاهی وقتا گیر میده نمیدونم چشونه

من تالا سر این قضیه کتک کاری نکردم 

سعی می کنم با آرامش برخورد کنم به این مراحل نرسه

اطلاعی ندارم از 110 بیان فک کنم صورت جلسه میکنن که اجازه خروج نمیده و اینا

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
اورژانس اجتماعی بزن ۱۲۳

ممنون جواب دادی

اونا کاری میکنن؟ خودش خونس بخوام زنگ بزنم مجبورم جلوی خودش تماس بگیرم میترسم اونا بگن در حدی نیست که ما بتونیم کاری کنیم یا بیایم جلوی همسرم بدتر خرد بشم دیگه بدتر مسخره دستش بشم

بابت کتک کاری بله صورتجلسه میشع که میتونی ببری پزشک قانونی در مورد بچه نه . مربوط به ۱۱۰ نمیشه.& ...

کتک کاری کردیم ولی در حدی نبوده که بخوام زخم یا کبود بشم با این وجود صورت جلسه میشه؟