2777
2789
عنوان

زنگ به 110

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 38 پست
کتک کاری کردیم ولی در حدی نبوده که بخوام زخم یا کبود بشم با این وجود صورت جلسه میشه؟

برای این کتک کاری زنگ نزن و خودتو بی ارزش نکن فردا وقتی خونه نیست بساط و جمع کن با بچه برو 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتک کاری کردیم ولی در حدی نبوده که بخوام زخم یا کبود بشم با این وجود صورت جلسه میشه؟

عزیزم مرد حق اینو داره که اجازه نده زنش پاشو از خونه بذاره بیرون پس خودتو اذیت نکن امروز ولش کن بذار آروم بشه فردا از در دلتنگی و خواهش وارد شو بگو من هر چی روحیه ام شادتر باشه برا تو و بچه بهتره اجازه نداد هم نرو بگو اونا بیان الکی درگیری به وجود نیار 

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

از اونجایی که قانون ما مرد سالاری  پلیس بیاد میگه خانم برو خوش اومدی بچه پیش پدرش میمونه  ...

لعنت به این قانون. اونم از خداشه چون میدونه جونم به جون بچم وصله

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

بله اگر همسایه ها سر و صدا رو شنیدن و شاهد داری میتونی زنگ بزنی بیان صورتجلسه کنن

بعد صورتجلسه رو میبری دادگستری یک شکواییه مینویسی مبنی بر عدم تامین جانی و بقیه ی مسایل . ارائه میدی . 

پرونده تشکیل میشه که در آینده به دردت میخوره

❌❌  ولی توصیه اکید من اینه که با گفتگو مشکل رو حل کن . دادگاه پاسگاه رفتن و زنگ زدن به پلیس مشکلاتتون رو عمیق میکنه و کینه ایجاد میکنه و چه بسا شوهرت ازت بحدی متنفر بشه که دیگه حاضر نشه باهات زندگی کنه❌❌

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
خودت حلش کن، ۱۱۰ یعنی دیگه اون زندگی به درد نمیخوره و قصد جدایی داری 

بدبختی من اینه که حل نمیشه ما نیاز به مشاوره داریم ولی حاضر نیست بیاد . مخصوصا اینکه من پدرم فوت ‌شده میدونه پشتوانه ندارم مادرمم بنده خدا چه کاری ازش بر میاد

بدبختی من اینه که حل نمیشه ما نیاز به مشاوره داریم ولی حاضر نیست بیاد . مخصوصا اینکه من پدرم فوت ‌شد ...

میخوای طلاق بگیری ؟ اگه نه اوضاع رو بدتر نکن

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
بنظرم خونسردی تو حفظ کن بگو اصلا چرا برم اینجا خونه منه تو باید بری و....  بعد امروز، فردا هروق ...

برعکس تا شنبه خونس دیگه 

میترسم اگه بی خبر برم از خونه بعد بره شکایت بگه ترک منزل کرده اونم بی خبر بدتر خودم گرفتار بشم

۱۱۰ الان نمیتونه کاری کنه باید پرونده تشکیل بدید .قهر و کتک کاری کم و بیش همه دارن تو زندگیشون ببخشش ...

دعوا که زیاد داریم ولی توی 9 سال زندگی این بار سومه که به زدن رسیده. من ترسم از اینه چون میدونه پدر ندارم یا برادرمم اونجوری پشتم نیست از این به بعد عادتش بشه 

میترسم الان سکوت کنم این بذاره بحساب بی کس بودن بیشتر بتازونه

همسایه ها چی!!..چهارشنبه س ..چرا خونس شوهرت! بندازش بیرون😒😐

با همسایه رفت و آمد نداریم. با مادرشوهرم تو یه ساختمونم که اونم خودش یه سر فتنس و آتیش بیار معرکه

همسرم شغلش آزاده جوریه که معمولا 5شنبه و جمعه دیگه نمیره سرکار مگر اینکه کاری پیش بیاد 

عزیزم مرد حق اینو داره که اجازه نده زنش پاشو از خونه بذاره بیرون پس خودتو اذیت نکن امروز ولش کن بذار ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. چقدر ما زنها بدبختیم

بله اگر همسایه ها سر و صدا رو شنیدن و شاهد داری میتونی زنگ بزنی بیان صورتجلسه کنن بعد صورتجلسه رو م ...

مرسی از راهنماییت عزیزم