امروز تولدمه نمیخوام انرژی منفی بدم ولی من امروز رو سالگرد مرگم میدونم چون شاید بگید نمک نشناس یا نا شکر ولی هیچ روزی من از این دنیا راضی نبودم و فقط اذیت داشت برام یه هفته ای میشه با بابام قهرم و خیلی باهم سردیم فقط در حد سلام خدافظ مامانمم که بهم تبریک هم نگفته و فقط اذیتم میکن و ناراحت تو مدرسه هم که با معلم هندسه دعوام شد البته دعوا نه ولی بحثمون شد سر نمره ای که بهم داده و حق من نبود خودشم میدونست خلاصه خیزی از دنیا و روز تولد و اینا ندیدم فدا سرتون ولی اگر دوست داشتید آرزو کنید به دوتا آرزویی که برام مونده برسم دیگه چیزی نمیخوام 🙂❤️🌱💚
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
دنیا سختتر از تصورته… یکم بزرگتر بشی میبینی ناراحتی های وحشتناکتری هم هست…یه قهر با پدر مادر رو زیا ...
واقعا هزار بار واقعاااااااا .
دنیا سخت ترررررررر از تصوراتمونه خیلی بی رحمه .
هر چ جلوترم میرم سنم بیشتر میشه دنیامم بزرگتر و غصه هامم بزرگتر . کاش فقط و فقط بتونیم صبوووووررر باشیم . چاره فقط صبوریه
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.