2777
2789
عنوان

تولدمه🙂❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فارغ التحصیلم 

اصلا گلم به نمره اهمیت نده ...الآنم کلی یادم میاد سر فلان نمره‌ای که خانم فلانی برای زیست بهم داده بود و چقد گریه کردم

الآن میخندم ی روز میرسه که دیگه اون نمره ها مهم نیست

فقط تمرکزت نهاییت باشه،معلمای شهرای دیگه قراره تصحیحش کنن ...

تولدت خیلیییییییییییییی مبارک باشه♡

درکت میکنم زمان حلش میکنه😉

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
مبارک باشه  الهی خدا با دادن دوتا ارزوی قشنگت بهت خوشحالی از ته دلو تجربه کنی

فدات بشم عزیزم

ایشالا عزیزم خیلی ممنونم ازت ایشالا برای تو هم همینطور باشه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
من فارغ التحصیلم  اصلا گلم به نمره اهمیت نده ...الآنم کلی یادم میاد سر فلان نمره‌ای که خانم فل ...

عه موفق باشی عزیزم

برای من مهم نیست خانوادم سخت گیر و بی توجهن و دروی از دبیرستان ندارن که چقدر سخته و اینکه معلمه حقمو خورد ناراحتم 

فدات بشم خیلی ممنونم ازت 

❤️💚

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
تولدت مبارک قشنگم  ارزوهاتو خاطره کنی ایشالله همینجا تاپیکشونو بزنی🤩

فدات بشم عزیزم ❤️

عشقی ایشالا ممنونم ازت ایشالا توهم همینطور باشی

عه موفق باشی عزیزم برای من مهم نیست خانوادم سخت گیر و بی توجهن و دروی از دبیرستان ندارن که چقدر سخت ...

درکت میکنم🥺خانواده‌ی منم همینن 

نمره‌ای ازم کم بشه مانتوهامو جمع میکنه

چند تا مانتوی قدیمی میاره میگه جایی میخوای بری با این قدیمیا برو که آدم شی بلکه درستو بیشتر بخونی

شکنجه‌ی روحی میکنن منو😮‍💨

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
خدانکنه عزیزم ایشالله امضام🥺❤️

❤️💚ایشالا حتمااا برات کلی دعا میکنم ❤️ایشالا لیاقتشو بیشتر میکنه میاد دوباره

درکت میکنم🥺خانواده‌ی منم همینن  نمره‌ای ازم کم بشه مانتوهامو جمع میکنه چند تا مانتوی قدیمی م ...

الاهی منو ولی احتمالا از خونه  بیرون میکنن 🙂🥺