2777
2789
عنوان

مازوخیسم

635 بازدید | 9 پست

میگن اگه بیش از حد توانت از خودا کار میکشی تا حدی که در حد مرگ خسته میشی مبتلا به مازوخیسمی میشه بگین تا چه حد حقیقت داره؟راه درمانش چیه؟یا چرت میگن 

مازوخیسم این نیس.  مازوخیسم یعنی خوشت میاد سرکوفتت بزنن  تحقیر شی  همه روت پررو شن  بزنن تو سرت ضایعت کنن

▁▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▁ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم مازوخیسم ی بیماری ج..ن...س...ی هست و ربطی به کار کردن نداره مازوخیسم به کسی میگن که از آزار در ر ...

نه بابا میتونه جنسی نباشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مازوخیسم این نیس.  مازوخیسم یعنی خوشت میاد سرکوفتت بزنن  تحقیر شی  همه روت پررو شن &n ...

نه بابا من نسبت به دیگران اصلا اینشکلی نیستم یکی بگه بالا چشمم ابرویه جرش میدم ولی خودم خودمو زیاد ازار میدم اونم نه جسمی فقط اینجور که مثلا باید فلان کار بکنی باید فلان طور بشه حتی اگه حالا مث جنازه خسته باشم

تو روانشناسی سادیسم و مازوخیسم بیماری جنسی تلقی میشه

مازوخیسم چند مدل داره 

رایجش مربوط به جنسیه اما بازم نه همش 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜