smyg مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 عنوان طببعیه؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 17 پست دختر ۱۸ساله که فقط سبیل هاشو برداشته نه رنگ موی نه بند انداختن صورتی نه برداشتن ابرویی!!! شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود 1402/11/04 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 چی شده که فکر کردی اگه ابرو برندارن غیر طبیعیه؟ خیلی ها هستن فقط سبیل برمیدارن ابرو و صورت رو میزار ... خب دوس دارم زیاد تغییر کنم ولی خانوادم میگن بزار قیافه دخترونه روت بمونه شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9258 عاااا من عاشق این قرتی بازیام بر خلاف مامانم🙂😂همیشه بم میگه تو ایندت تو ارایشگاهه همش خودتو انقد ع ... خوب بعضی ها دوست دارن اما رنگ سن بالا نشون میده که اگه دوست داری که خودت میدونی اما من علاقه ندارم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 خووب پس یه اصلاح بکن یه رج هم زیر ابروت تمیز کن اما رنگ بیخیال من تا حالا موی رنگ شده است ندیدم که خ ... چن ماه دیع اره میخام بگم بردارم زیر ابروهامو چون الان خونم مدام کسی نمیبینه شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود