2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره طبیعیه حتی با سیبیل هم دیدم میرن دانشگاه هرکس یه عقیده ای داره دیگه

وای اونا دیگه خیلی سمن دانشگاه قبول بشم شاید ببره مامان واس اصلاح 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
۱۹

اها پس زود بودی

منو زیر۲۴محاله بدن همش میگم نکنه تا اون موقع یهو دیدی نزاشتن ابرومو بردارم تار عنکبوت بزنه

اها پس زود بودی منو زیر۲۴محاله بدن همش میگم نکنه تا اون موقع یهو دیدی نزاشتن ابرومو بردارم تار عنکب ...

ماله منم نمیزاشتن بردارم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

با مو رنگ کردن تا سفید شدن مو مخالفم چه کاریه اصلا دوست ندارم خودم ۱۱سال ازدواج کردم تا حالا فقط یه بار مش کردم یه بار فر دیگه رنگ نکردم ولی اصلاح و ابرو خوبه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ماله منم نمیزاشتن بردارم 

راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف توروخدا بردار 

راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف ...

خب وقتی میگن بردار برو بردارش دیگه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

با مو رنگ کردن تا سفید شدن مو مخالفم چه کاریه اصلا دوست ندارم خودم ۱۱سال ازدواج کردم تا حالا فقط یه ...

عاااا من عاشق این قرتی بازیام بر خلاف مامانم🙂😂همیشه بم میگه تو ایندت تو ارایشگاهه همش خودتو انقد عوض میکنیا

چی شده که فکر کردی اگه ابرو برندارن غیر طبیعیه؟

خیلی ها هستن فقط سبیل برمیدارن ابرو و صورت رو میزارن برای ازدواج که کار خوبی هم میکنن به نظرم

چون خیلی تغییر میکنن😍

لطفا لایک نکنید.
وای اونا دیگه خیلی سمن دانشگاه قبول بشم شاید ببره مامان واس اصلاح 

ما یکی از فامیلامون بود می‌گفت دانشگاه میخواستم برم مامانم گفته خواهشاً یه دستی به صورتت بکش گفتم نمی‌خوام میخوام تا ازدواجم همینجوری باشم😂

راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف ...

خووب پس یه اصلاح بکن یه رج هم زیر ابروت تمیز کن اما رنگ بیخیال من تا حالا موی رنگ شده است ندیدم که خوشم بیاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی