2777
2789
عنوان

مزار شهید

474 بازدید | 59 پست

سلام من دیشب خواب دیدم که با بابام رفتیم یه جایی که خیلی از شهر دور‌ بود و مسیر سختی هم داشت و بیابون طور بود بعد همینطور که رفتیم دیدیم مردم های زیادی هم میان که همه محجبه و مذهبی بودن بعد رفتیم تا رسیدیم به یه قبرستان که همش قبر شهید بود و در مرکزش تعدادی بیشتر از بیست و پنج تا قبر شهید گمنام بود که روی بعضی از این قبرها پارچه یا لباس بود و یادمه که وقتی با کلی تلاش رسیدم اونجا فقط گریه میکردم و حاجتم رو از خدا میخواستم و از یه طرف شنیدم یکی از صدا میزنه میگه این شهید شهید هادی هست و اینم بگم من دیشب یه کار بدی کردم با اینکه کلی قرآن خوندم و استغفار کردم نمیدونم چرا نشد که جلوی انجام اون کار رو بگیرم و وقتی به خواب رفتم این خواب رو دیدم .

به نظرتون تعبیرش چیه ؟!

خیلی دوران سختی رو دارم میگذرونم از همه جا بهم ظلم شده .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به پس اگر میتونید گلزار شهدای کرمان برید التماس دعا

محتاجیم به دعا گلم .

ولی من مال یکی از شهرهای استان کرمانم .

اگه طلبید و رفتیم حتما شما هم دعا کنید منو .❤️✨

'-' !니 곁에 나는 살수있어
محتاجیم به دعا گلم . ولی من مال یکی از شهرهای استان کرمانم . اگه طلبید و رفتیم حتما شما هم دعا کنی ...

حتما برم گلزار از مزار یادبود شهید هادی یادم باشه براتون عکس میگیرم،اخه اهل عکس گرفتن نیستم زیاد

حتما برم گلزار از مزار یادبود شهید هادی یادم باشه براتون عکس میگیرم،اخه اهل عکس گرفتن نیستم زیاد

اگه میشه بفرستید آخه من زیاد ایشون رو نمی‌شناسم فقط اسمشون‌رو توی همین نینی سایت شنیدم .

'-' !니 곁에 나는 살수있어