2777
2789
عنوان

مزار شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 59 پست

واقعا چقدر پیششون عزیزی 

از طرف منم دعا کن لطفا ازش بخواه کمکمون کنه ممنونم عزیزم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا شهید هادی داریم ؟! آخه تو خوابم میگفتن اینا قبرای شهدای هادی ان بعد من چون فکر میکردم فقط یه ...

بله شهید ابراهیم هادی شهید دفاع مقدس هستند شهید محمد هادی ذوالفقاری شهید مدافع حرم سامرا هستند.اتفاقا شهید محمد هادی ۱۳بهمن تولدشون و۲۶بهمن سالگرد شهادتشون هست🙂

امیدوارم حاجت روا شی عزیز دلم.✨❤️🥹

الهی آمین ممنونم همچنین گلممم ❤️❤️❤️🌺🌺🌺

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
اگه میشه بفرستید آخه من زیاد ایشون رو نمی‌شناسم فقط اسمشون‌رو توی همین نینی سایت شنیدم .

حتما کتابشون مطالعه کنین اصلا متحول میشین

اسمش سلام بر ابراهیم دو جلدی هست کتابای دیگه هم از ایشون چاپ شده

اگه میشه بفرستید آخه من زیاد ایشون رو نمی‌شناسم فقط اسمشون‌رو توی همین نینی سایت شنیدم .

شهید ایراهیم هادی بودن احتمالا 

تو گوگل درموردش سرچ کن عزیزم 

اگه تونستی امسال حتما برو راهیان 

چون ایشون شهید دفاع مقدس هستن 

تو کانال کمیل شهید شدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله شهید ابراهیم هادی شهید دفاع مقدس هستند شهید محمد هادی ذوالفقاری شهید مدافع حرم سامرا هستند.اتفاق ...

واقعا خشکم زد ....مگه میشه اینجور خوابی ببینم اونم منی که اصلا نمیشناختمشون ؟!

بغض کردم ...🥺✨

'-' !니 곁에 나는 살수있어

دوستان سلام من دوماه پیش ک پسرم رو بستری کردن شبی خواب دیدم جمعیت زیادی اومده بودن خونمون یادمه شلوغ بود تو اون حال و هوا یادمه چهره ای به خوابم اومده بود ب من گفت من ابراهیم هادی هستم چهل روز زیارت عاشورا نذر کن همون روز تو بیمارستان چله به نیت شهید بزرگوار برداشتم درست روز چهل ک چله تموم شد جواب آزمایش پسرم رو گرفتم خوب اومده بود.من به ایشون خیلی اعتقاد دارم و البته به تمام شهدا.هرچند پسرم همچنان تحت نظر دکتر هست ولی من بازم توسل می کنم به خدا و معصومین چون اونا پیش خدا خیلی منزلت دارن  

عزیزی.❤️✨

فداتشمم 😍

شهید ایراهیم هادی بودن احتمالا  تو گوگل درموردش سرچ کن عزیزم  اگه تونستی امسال حتما برو ...

متاسفانه شرایطم جوریه که تنهایی جایی نمیتونم برم ...ولی حتما در موردشون سرچ میکنم.

'-' !니 곁에 나는 살수있어