2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 28 پست
اتفاقا همه‌ی جاریها شنیدم گفتن هر چی میکشیم از دستت اینه سکوت کرده. مارو همخراب کرده به خدا جرات این ...

فقط میدونم کم رویی کنی یه عمر باید عذاب بکشی،، همیشه گفتن جنگ اول به از صلح آخره، یه بار میگی یه جنگ اعصاب با شوهرت راه میفته ولی در عوض یه عمر راحتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همسرت آروم صحبت کن ،که تقسیم کنن....مادر شوهرت توانایی انجام کارهاشو داره یا احتیاج به مراقبت دار ...

نه بابا از من سالمتر فقط میگه من رو ببر خونه ی دوستات بازار تا کی ببرم خسته شدم ولی اون یکیها فقط خونه مینشوندن هیچ جا نمیبردندخترم میگه مقصر خودتی از بس اینجا خوش میگذره اینجا رو ول نمیکنه

عزیزم از دعوا میترسی این و همسرت میدونه 

ولی باید تکلیف مشخص کنی 

ایشون نره تا ابد تو خانه شما هست برای گشت و گذار و رسیدگی 

مادر شما مادر نیست فقط مادر شوهر مادره ؟؟؟؟

ببرش خانه دخترش به بهانه مهمانی بزار همانجا بمانه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
نه بابا از من سالمتر فقط میگه من رو ببر خونه ی دوستات بازار تا کی ببرم خسته شدم ولی اون یکیها فقط خو ...

چرا میبری؟مگه خدمشی ؟خواهرمنم اینجوری کرد هی کوتاه اومد درنهایت تویه اپارتمان با ۳تا بچه مادرشوهر آلزایمری نگه می‌داشت با پوشاک ،هیچ کدوم گردن نمی گرفتن آخر دیگه خواهرمم روانی شده بود

شب که میشه شوهره از کار میاد دوتا بالش بر میدارم میچسبه به مادر شوهر جلوی تلویزیون من میگم ببین پسرای دیگش چه شکلی بر خورد میکنندواقعامادرشون رو دوست دارن ولی حدود اندازه

[QUOTE=325756197]چرا میبری؟مگه خدمشی ؟خواهرمنم اینجوری کرد هی کوتاه اومد درنهایت تویه اپارتمان با ۳تا بچه مادرشوهر آل ...[/چون بیزبونم جرات این رو ندارم بگم تنها ایراد من اینه مادرم بارها گفته دلم میخواد بیام خونتون گفتم خودم میام چون بیاد شوهرم و.        خانواده طرف مقابلش رو دوست ندارم فقط از آسمان پدر و مادر خواهر و برادرش اومدن براش عزیزن

[QUOTE=325756197]چرا میبری؟مگه خدمشی ؟خواهرمنم اینجوری کرد هی کوتاه اومد درنهایت تویه اپارتمان با ۳ت ...

بی زبونی باشه بهش بی محلی کن ،انگار نمیبینیش بذار خودش خسته بشه بره یا بگو میخوای چندروز ببرممتون خونه فلانی هوات عوض بشه  ،از اولم اشتباه کردی خانوادت دست کم گرفتی 

حریف اون نشدی حریف این شو ،وگرنه اونا پس کشیدن تااخر پای خودته ،،بهارم بشه نمیره شهرستان؟

والا وعده‌ی بهر رو‌اوایل شوهرم میداد ولی فکر نکنم دختر عفریتش بزار گوش شوهرم رو‌پر می‌کنه که اونجا تنهاست در حالیکه برادر و خواهر وفامیلها اونجان