2777
2789
عنوان

تایپکا من خار داره؟ هیچوقت نمیاید

109 بازدید | 23 پست

فقط وقتایی که سوال کلی راجب خودتون بپرسم میاید 

باقی اوقات ک حالم دپه نیاز دارم بهتون اصلا نمیاید🥲 ی تایپک زدم قبل این تایپکم  ک بگید چکار کنم تازه میخاستم یکیم بزنم درد دل کنم ولی شما ک نمیاید🥹❤️‍🩹 خدایا ینی من تو نینی سایتم باید غریب باشم😂❤️‍🩹

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ این چی بود رفت تو پام  

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
😐

عزیزم چته کُپ میکنی با اسی شوخی کردم گفت تاپیکام خار داره کسی نمیاد برادهمین باهاش شوخی کردم    

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
چیشده عزیزم

امروز بحثم شد با ی عده ای من بدبختی بخاطر اونا زیاد گشیده بودم سر همین رفیق بازیا ولی گذاشتمشون کنار خیلی روزای بدی گذروندم بعد الان همونا میشینن تو جمعشون ب من می‌خندن ب گوشم رسید دعوام شد باشون خلاصه پیش یکی ک واقعا بزرگتر ما بود من بده شدم 

حمله عصبی بم دست داد به همون بزرگه پیام دادم گفتم من نمیخاستم ک به شما جسارت کنم فلان ویس دادم بغضم ترکید خلاصه گفتم من سر اینا بدبختی زیاد کشیدم و  

هیچی  اونم ی ذره همدردی کرد قبل اینکه اینارو بهش بگم منو از گروه انداخته بود بیرون بعد دیگه گفت من نمیدونستم و آروم باش و فلان و من ازش تشکر کردم و آخر سری ام باز پیام هایی در قالب تشکر براش فرستادم اونم خوند دیگه چ نداد خیلی ناراحتم حالم بده 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
ای خدا چرا 😥

توضیح دادم 

امشب به وضوح به تنها بودن خودم پی بردم ک فهمیدم که چقد آدما زود قضاوت میکنن دیگرون رو خیلی حالم بده خیلی زیاد من پشت کنکوریم نمیدونم چجوری درس بخونم واقعا با این اتفاقاتی ک امشب افتاد

تمام استیکرا رو نگاه کردم اما متاسفانه سیگار ندیدم بیارم با هم بکشیم به جاش بیا 🥥 بخوریم

هعیی  خیلی وقت بود انقد دلم نشکسته بود 

توضیح دادم  امشب به وضوح به تنها بودن خودم پی بردم ک فهمیدم که چقد آدما زود قضاوت میکنن دیگرون ...

منم اطلاعی دز باره ی درست ندارم وگرنه کمک میکردم .بعدشم اره تنهایی سخته

اقاهستم🚫
اصلا بهم نریز خودتو گلم ارزش نداره

عزیزم امشب دلم میخاست یکی پیشم بود بغلش میکردم میزدم زیر گریه دلم آروم می‌گرفت  این آدما چقد پستن فکر کن براشون اینهمه خوبی کنی زندگی خودت خراب شه بعد اصلا بزاریشون کنار ولی ولت نکنن هی آزارت بدن در صورتی که اگه ذات من خراب بود چیزایی ازشون میدونم ک میتونم زندگیشون جهنم کنم بلایی که سر من اومد سرشون بیارم حیف بچه بازیه و ارزش ندارن کشش بدم