2777
2789
عنوان

تایپکا من خار داره؟ هیچوقت نمیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
منم اطلاعی دز باره ی درست ندارم وگرنه کمک میکردم .بعدشم اره تنهایی سخته

خیلی سخته من واقعا دیگه هیچکسو ندارم 

راضیم بودم از تنهاییم  ولی خوب اینا باز خرابش کردن 

من با این عده دوست بودم و اینا پارسال اثرات بدی رو زندگی  من گذاشتن و بخاطر کارای مزخرفی ک کردن و کمک‌های نا بجایی ک از من میخاستن و منم قبول کردم خانوادم ناراحت شدن و روزگار من سیاه بود رسما بخاطر اینا حتی فهمیدن من و یکی بهم علاقه مندیم و همه چی بدتر شد روحیم داغون بود استرسی شده بودم افسرده بودم به خودم اومدم دیدم ی ماه ب کنکوره و من کاری نتونستم بکنم امشب همه اینا باز یادم اومد اینا باعث شدن از اونی ک میخاستم همو جدامون کنن  الانم ک خیلی چیزا اوکی شد و من دیدم اون پسر فقط جرعتش در حد دوست داشتن بود کاری نکرد احساسی بش ندارم 

واقعا دارم دیوونه میشم خیلی سخته دیگه هیچ کس به دلت نشینه و حالت از همه چی بهم بخوره 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره💔

مرسی که موندی گوش دادی 💔🚶‍♀️

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
با حرف من ؟؟؟

نه عزیزممم بخاطر همین چیزایی که تعریف کردم

منم الان یه تایپک زدم کسی نیومده🤨

الان من میام😂 

گلم ولی از من خیلی عجیبه دیدی هر جا عکس و شات باشه میرن 

من تایپک زدم که شات بزارم دو نفر اومدن