2777
2789
نمیدونم چرا حالم یجوری شد  فکر میکنم شیرینیش منو گرفت

ادم نصف شب خامه بخوره اینجوری میشه دیگه خودشم بیاد به یکی که عاشق خامس بگه من خامه با موز خوردم 😂😂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چرا این وقت شب اینهمه کالری وارد بدنت نمودی من همه اینها را دور آن شکمت شکمویت میچسبانم😈😈😈

وای نگو ورزشکار  ۱۰ ساله باشگاه میرم خیلی عذا وجدان گرفتم  اتفاقا 

تمام تقصیر شوهرمه😢😂😂😂😂امروز خامه قنادی کرفته بود کیک درست کنم منم حوس کردم😂😂😂

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورده باشه هم فردا میاد بیرون عزیزم نگران نباش😂😂

آخہ بزرگ بود نکنہ معدہ رودشو سوراخ کنہ ببعد باخودم فکر کردم بزرگ بودہ نمیتونہ از گلوش پایین رفتہ باشہ شاید قبل اینکہ سوییچ بیارہ خونہ جایی افتادہ فکرم چہ جاھا کہ نمیرہ😐

ادم نصف شب خامه بخوره اینجوری میشه دیگه خودشم بیاد به یکی که عاشق خامس بگه من خامه با موز خوردم 😂😂

عزیزم...

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
آخہ بزرگ بود نکنہ معدہ رودشو سوراخ کنہ ببعد باخودم فکر کردم بزرگ بودہ نمیتونہ از گلوش پایین رفتہ باش ...

مگه چه اندازه بود؟؟ اگه اندازه هسته آلبالو یا یکم بزرگتر باشه میاد نگران نباش چون خودم بچه کوچیک دارم اطلاع دارما😅

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

به عذاب وجدانت ادامه بده😂 شوخی کردم خواهر یه شب  هزار شب نمیشه نوش جونت

🥰🥰🥰مرسی

عزیزم...

خودمم امروز کیک پختم فردا ببرم واسه پدرم ولی کیک ساده اس چون دیابت دارن دیگه کیک خامه ای نپختم ولی خودمو شوهرم و بچه هام عاشق کیک خامه ای هستیم😋

خودمم امروز کیک پختم فردا ببرم واسه پدرم ولی کیک ساده اس چون دیابت دارن دیگه کیک خامه ای نپختم ولی خ ...

مخصوصا اگه مارکش خوب باشه خامش خیلییی بعضی خامه ها طعم خوبی دارن

مخصوصا اگه مارکش خوب باشه خامش خیلییی بعضی خامه ها طعم خوبی دارن

والا شهر ما فقط کاله و میهن داره منم اکثرا میهن میگیرم. عزیزم شما هم با روکش خامه درست میکنین؟؟

خیلی ناراحتم چون قرار بود خونه مون جشن بگیریم ولی به خاطر دعوای من با دخترم کنسل شد

براش شیرینی هم خریده بودم تبریک گفتم ولی نتونستم جلوی ناراحتیم بگیریم و گلگیر هام شروع شد  

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

والا شهر ما فقط کاله و میهن داره منم اکثرا میهن میگیرم. عزیزم شما هم با روکش خامه درست میکنین؟؟

مارکش نوک زبونمه ولی یادم رفتت یه مارک هست همیشه همونو میگیرم کاه و میهن نیست

من لای کیک موز و گردو و خامه میزنم بعد کامل خامه کشی میکنم 

بعد هم از فوندانت استفاده میکنم  که تا اینجا یه کیک سیقلی و صاف عالیی داری بعد ماسوره رو با شکلات یا خامه پر میکنم و طرح میزنم حالا فکر نکنین طرح های ارتیستی ها نه 

همین با ماسوره فقط در حد شکوفه پمپ می‌کنم 😀😀😀

مارکش نوک زبونمه ولی یادم رفتت یه مارک هست همیشه همونو میگیرم کاه و میهن نیست من لای کیک موز و گ ...

منم همه این مراحلو میرم ولی روکش رو اصلا نمیتونم صاف دربیارم تا حالا از فوندانت استفاده نکردم با ماسوره هم خوب شکوفه و اینا نمیتونم بزنم با اینکه ۹ ساله انجام میدم خیلیییی خوشمزه میشن ولی تزیینشون زیاد جالب نیس

منم همه این مراحلو میرم ولی روکش رو اصلا نمیتونم صاف دربیارم تا حالا از فوندانت استفاده نکردم با ماس ...

منم تازگیا زدم تو نخ فوندانت 😀 باحاله بنظرم