2777
2789
درد پریود

منمممم

شیاف عالیه امتحانش کن

کیسه ابگرمم بزار خیلی خوبه

چند روز قبل پریودتم دمنوش بابونه و اویشن و می تخم بخور چند تا فلاسک

کسی داره بهت اینارو میگه که از دل درد میمرد و زنده میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😈😈😈😈 من وجدانتم😈😈😈😈

چی میگی وجدان عزیزم؟😂😂😍😍😍

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
گرسنم بود 😀😂😂 ایننن وقتت شبب خامه قنادی رو با همزن زدم بعد موز ورقه ورقه کردم انداختم توش خوردم😂 ...

دختر بد دلم خواست😋

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

درد پریود

چای زنجبیل بخور گلم خیلی ماثره

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

منم بچه هام همین الان خوابیدن شامم نخوردم می‌خوام پاشم نون پنیر گردو با یه لیوان چای میل کنم بیام لالا

بچہ ھام بیدارن اوردم تو اتاق بخوابونم با بعق خاموشم ھنوز نخوابیدن البتہ فکر وخیالم دارم دختر یہ سالم سوییچ باباش دستش بود ھی باھاش ور رفت من حواسم نبود یہ تیکہ پلاستیک از جا سوییچی باباش گم شد ھر چی گشتم جارو زدم پیدا نکردم یعنی ممکنہ خوردہ باشہ استرس دارم

بچہ ھام بیدارن اوردم تو اتاق بخوابونم با بعق خاموشم ھنوز نخوابیدن البتہ فکر وخیالم دارم دختر یہ سالم ...

خورده باشه هم فردا میاد بیرون عزیزم نگران نباش😂😂

دختر بد دلم خواست😋

نمیدونم چرا حالم یجوری شد 

فکر میکنم شیرینیش منو گرفت 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...