2777
2789
عنوان

ضدجوش چی بخرم

228 بازدید | 16 پست

دوستان من الان۲۱سالمه و خیلییی ساله دارم جوش میزنم ولی یکی دوسال بود کم شده بود هر باری ی چندتا جوش میزدما ولی ن خیلی

الان کل صورتم پوستش خیلی از بین رفته زیر جوش زیر پوستی ریز زده موندم چیکار کنم!!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه اهل ارایشی یمدت کم کن پوستت نفس بکشه ماسک ذغال یخ سودا عالیه خودم زدم جوش سهله کرک صورتم میبره اگه پوستت چربه یمدت صورتتو با تونر بشور ولی تونر الکلی نخریا پوستت میسوزه دیگه جونم برات بگه که اب و صابونم خوبه چربی رو کم میکنه اگه پوستت خشکه اطلاعی ندارم اینا راجب پوست چرب بود

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 
محلول کلیندامایسن ناژو یک در صد بگیرید هم صبح هم شب یبار بزنید به صورتتون و سعی کنید نزارید صورتتون ...

برای پوست مختلط هم جوابه...کی باید آبرسان بزنی مثلا اگه شب بزنی صبحش میشه آبرسان بزنی

به نام 

برای پوست مختلط هم جوابه...کی باید آبرسان بزنی مثلا اگه شب بزنی صبحش میشه آبرسان بزنی

ابرسانی والا خواهرم من هروقت موقع درمان ابرسانی میزدم جوش میزد البته صورت من جوشش در حد نان بربری فول کنجدی بود که با قرص بزور حل شد 

الان یکی دوماهه هیچ لوازم آرایشی نزدم تونر چی بخرم؟

تونر مخصوص پوست چرب اگم خشکی مخصوصا پوست خشک برند بایواکوا(یا همون بیواکوا)  من استفاده کردم لافار هم خوبه

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر!