2777
2789

دلم نمیاد دل بچه هارو بشکنم

ولی بخدا اعصابم ب بچه مچه نمیکشه 

اون روز بچه فامیل اومده کل سایه و رژگونه هام و تراشیده همه رو نزدیک ۲۰۰ هزار تومن تازه خریده بودم ریختم اشغالی

الانم دختر واحد بغلیمون اومد تا خشتک رفت تو کمدم رژگونه امو ک یکم ترک داشت از دستش انداخت شکوند فرش و به گوه کشید..تمیز کردم هیچی نگفتم گفتم میزارم اینجا ک نریزه دست نزن دوباره دیدم دست زده

برداشته رژام و به همه جاش زده

یا هی میگه گوشیتو بده من

حالا اینا به کنار

اومد دیدم آب ریخته رو لباسش بو کردم دیدم آب نیست عطر اورجینال که یه تومن پولشو دادم برداشته سرخود کلی زده به خودش من فکر کردم آبه بخدا

بخدا مشکل اعصاب دارم روزی ۷ ۸ تا قرص اعصاب میخورم اعصابم نمیکشه نمیخام چیزی بگم دل بچه بشکنه 

خیلی خودمو کنترل کردم نزنم تو دهنش

اعصابم به شدت خورده ولی چیزی بهش نگفتم نمیخام دل بچه بشکنه

اگه من بودم سکته میکردم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دمت گرم که خودتو کنترل کردی . دیگه راشون نده خونت . مردم به جا بچه چی تربیت میکنن واقعا:/

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

دل خیلی پری دارین بهتون حق میدم😅😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

نمیدونم چرا اخه بچه همسایه باید تو خونه ادم پلاس باشه که به هر چیزی ام دست بزنه؟ 

رو نده،  راه هم نده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

در اتاقتو قفل کن راهشون نده

وسایلات و دم دست بچه مچه نزار

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بچه مردم میاد خونتون اینجور وسایل رو بردارید رژی که شما زدی به دهانت رو چرا میزاری بزنه صورتش؟ مسئولیت قبول نکن یا وسایل رو جمع کن اون بچه است مقصر شمایی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم