2777
2789
بعد بیمزس که میخوره بچه؟

پسرمن خیلی دوس داره یه سریا شکر میزنن اما من نه همین ساده درست میکنم میخوره خداروشکر ولی الان دیگه فرنی نمیدم حریره بادوم میدم همون فرنیه فقط بادوم داره توش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون جواب دادی .. میگم اگه سردیه یعنی حریره بادوم هم ندم؟

ندی بهتره حداقل به عنوان غذای کمکی نده   دقت کن میگن غذای کمکی یعنی تا یک سال غذای اصلی شیره    اول باید شیر بدی بعد ۴۵دقیقه تا نیم ساعت بعدش غذا بدی غذا رو از یک قاشق جایخوری شروع کن و هر بار یکم بیشتر بده بهترین غذا براش زرده تخم مرغ و پوره سیب زمینیه اونم با شیر خودت یا شیر خشک درست کنی   بعدم سوپ مرع بهترین میوه هم سیب درختی زرد رنگه اینارو سعی کن حتما بدی همیشه نعنایی که خودت خشک کردی خونه داشته باش هر وقت خیلی بالا آورد یا حس کردی دلش سنگینه براش دم کن یکی دو قاشق بهش بده     دادن مغزها و آب میوه زیر یکسال ممکنه اذیتش کنه     حبوبات لبنیات پرتقال گوجه نمک و هر چیز شور توت ها عسل برای زیر یک سال ممنوعه   بزن نت میوه ها و غذاهای مناسب هر ماه رو پیدا کن مثلا خرما و موز از ۹ماه مجاز میشه   اصلا کره و شکر و شیرینی غیر طبیعی  بهش نده چون باعث میشه بدغذا بشه  حتی سعی کن از چربی روی سوپ بهش ندی غذا که میدی روزی یکی دوقاشق آب جوشیده بهش بده   مکمل ها رو با دستور دکتر بهش بده چون کم خونی یا کمبود ویتامین‌ها رشدش رو عقب میندازه و بی اشتها میشه

مگه میشه برنج نداد واااا

بله برنج فقط وقتی مجبوری مثلا مسافرت باشی امکان پخت تخم مرغ رو نداری اونوقت تو آب خورشت له میکنیم بچه گرسنه نمونه برنج رو معمولا بعد یک سال اونم نه مثل خودمون که کلی برنج میخوریم با یکم خورشت به بچه میدن اونم حجم خورشت باید خیلی بیشتر باشه به نسبت برنج

سیب زمینی و‌هویج چجوری باید پوره کرد

بزار با یکم آب بپزه خوب ک پخت آبش جم شد با گوشت کوب له کن

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
سیب زمینی و‌هویج چجوری باید پوره کرد

هرکدومو جدا

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
کره ضررنداره؟

نه کره پاستوریزه از مغازه  بگیر

بله برنج فقط وقتی مجبوری مثلا مسافرت باشی امکان پخت تخم مرغ رو نداری اونوقت تو آب خورشت له میکنیم بچ ...

اها ینی تخم مرغ ارجعیت داره..تخم مرغ زیادیش کبد رو تحریک میکنه تازه میگن تخم مرغ اصلا ندین ..بچه شیش هف ماه کوچیکه ولی فک کن ب بچه یازده ماهه برنج ندی مگ سیر میشه با اب خورش