بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برنج سردیه زیر یک سال نده برای سوپ از مرغ شروع کن اونم بیشتر استخون مرغ رو بزار بپزه تو سوپ هویج سیب زمینی پیاز پیازچه سبزی کرفس کدو زرشک آلو آلوچه سیب درختی به بلغور گندم ماکارونی ورمیشل رشته هر بار دوسه تا از این مواد رو بریز که متنوع باشه ادویه هم فقط لیمو گرد لیمو و زردچوبه سوپ رو رقیق درست کن و از یکی دوقاشق بهش بده هر روز یکم بیشترش کن وقتی بالا میاره این احتمال رو بده که معدش سنگین شده از کم شروع کن عادت کنه موقع خوردن غذای کمکی باید حالت نیمه نشسته باشه و تا نیم ساعت بعدش دراز نکشه از وقتی غذا خور میشه میتونی از نعنا و پونه برای سبک شدن غذاش استفاده کنی مراقب باش غذاش ترش نشه
منم ی ماه دیگه باید شروع کنم شما از چی شروع کردی و اینکه هر روز س مدل بهش میدی چجوریه کلا
من اول فرنی دادم ارد برنج بلدی درست کنی؟ارد برنج باید درست کنی با اب بزاری روی اجاق .. یه سری با شیر میزارن ولی من آب گذاشتم بعد که یکم غلیظ شد و یکم خنک شد شیر خودمو ریختم توش جوری ک نه سفت باشه نه خیلی رقیق.. روز اول یه قاشق کوچیک روز دوم دو قاشق و..