2777
2789
عنوان

وام ساخت مسکن روستایی ۳۵۰میلیونی

6994 بازدید | 35 پست

من زمین دارم تو روستا شمال، میخوام ببینم ارزش داره این وام رو بگیرم یا نه نرخ سودش ۵درصده، ۲۰ساله، از ی طرفم تا حالا وام نگرفتم و میترسم از بدهی 😑 نمی‌دونم بگیرم یا نه خودمم یکمی پس انداز دارم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وام ی دفعه نمیدن. تو باید مرحله به مرحله کار کنی تا قسطاش آزاد بشه مثلا همبن الان باید اقلا پنجاه شصت داشته باشی و پی ریزی کنی تا قسط اولش ازاد شه. واینکه اصولی بسازی خیلی ایراد میگیرن مثلا با بلوک نمیتونی بسازی.... 

خودت اگر اقلا دویست سیصد دیگه داری برو دنبالش

همتای مامانم بودم❤

ببین وام ی دفعه نمیدن. تو باید مرحله به مرحله کار کنی تا قسطاش آزاد بشه مثلا همبن الان باید اقلا پنج ...

اره ۲۰۰دارم ، چرا گیر بدن خیلیا این وام رو میگیرن یعنی روی ساخت خونه انقد نظارت کردن براشون مهمه؟

عزیزم کدوم بانکه  شرایطش چیه؟؟؟

من تو نت خوندم بیشتر بانک ها بودن مثل ملی صادرات مسکن رفاه 

اره ۲۰۰دارم ، چرا گیر بدن خیلیا این وام رو میگیرن یعنی روی ساخت خونه انقد نظارت کردن براشون مهمه؟

بله خیلی مهندسی ساز باید باشه هر دفعه میان بازدید. در کل که به نفعتونه اصولی ساخته میشه ولی خب هزینه بیشتری هم داره قطعا. 

همتای مامانم بودم❤