2777
2789

روحشون شاد 💔😔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من پارسال پر زد و رفت.. ما خیلی بی قراری نکردیم  و کنار اومدیم..چون درد میکشید و راحت شد ...

روحشون شاد عزیزم پدر منم خیلی درد کشیدوقتی به دردی که می کشید و چیزی نمی گفت فکر می کنم جیگرم آتیش می گیره اعصابم بهم می ریزه  وقتی یادم میاد پرستارا دستش رو بسته بودن خیلی بدش میومد آخه تکون هم نمی خورد که بگم بستن تکون نخوره حقش نبود این همه درد .

روحشون شاد عزیزم پدر منم خیلی درد کشیدوقتی به دردی که می کشید و چیزی نمی گفت فکر می کنم جیگرم آتیش م ...

دقیقا دست بابای منم بسته بودن

اما اصلا اصلا مرور نمیکنم توی ذهنم ..

چون افسرده میشم .

پنجشنبه هم هست خیرات بده میاد به خوابت🙃

نمیاد خیلی به خوابمون نمیاد اصلا .دلم براش پر می کشه نمی دونم چی کار کنم وقتی به پسرم نگاه می کنم بزرگ شدنش رو می بینم اعصابم بهم می ریزه آخه روز شماری می کرد برای اومدنش وقتی رفت همش ۶ ماهش بود کلا ۳ ماه بیشتر لذت نبرد از داشتنش می گفت می برمش بیرون هرچی بخواد براش می خرم عین خودت😭

دقیقا دست بابای منم بسته بودن اما اصلا اصلا مرور نمیکنم توی ذهنم .. چون افسرده میشم .

نمیشه یادم میاد آتیش می گیرم دیگه از زندگی لذت نمی برم همش میگم عدالتی وجود نداره دیگه کم کم دارم کفر هم می گم