2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 79 پست

چرا سخت میگیرین نهار درست کنین واسه شام هم همونو میل بفرمایید

من آش پختم هم ناهار هم شام 

صبحانه فردا هم عدسی درست میکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
😂😂😂😂درست کن قایم کن واسه خودت

همین کارو میکنم هر دفعه 

هر دفعه که میپزم یه کاسه بزرگ برمیدارم میزارم کنار 

چون هم من هم پدرم عاشقه سوپ هستیم اگه برا خودم بر ندارم بابام هیچی برام نمیزاره 🥲😂

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا برای منم اینطوریه یه روزایی از صبح تا شب بازی میکنه و یه روزایی مثل امروز کلا بی تحرکه الان لی ...

نگران نباش دیگه بزرگ شده جاشم تنگ تره و جا واسه بازی نداره😅 نینی منم ۳۱ هفته تا ۳۳ هفته اینا حرکاتش ملایم شده بود بعد اون رسما تبدیل ب کتک شده

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ب من باشه همون ی وعده رم نمیخورم اصلا از غذا خوردن لذت نمیبرم

منم مجرد بودم اینجوری بودم، میگفتم من غذا میخورم صرفا به خاطر اینکه سیر بشم. اما الان لذت میبرم از خوردن، اما متاسفانه چون میترسم وزنم بالا بره مجبورم با احتیاط بخورم😐 خیلی ظلمه ☹️

همین کارو میکنم هر دفعه  هر دفعه که میپزم یه کاسه بزرگ برمیدارم میزارم کنار  چون هم من ه ...

😂😂😂😂الهی خدا حفظش کنه پدر و دختر بخورین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نگران نباش دیگه بزرگ شده جاشم تنگ تره و جا واسه بازی نداره😅 نینی منم ۳۱ هفته تا ۳۳ هفته اینا حرکاتش ...

جدی میگی نگران نباشم ؟🥺 گریه ام گرفته بغض دارم شدید ولی نمیخوام گریه کنم

شنبه نوبت سونو رشد جنین  دارم دکتر هم اجازه نمیده همراه بیاد تنهایی دارم میرم سونو خیلی نگرانم

شما سونو رشد رو چند هفته رفتین؟ نینی تو اون هفته چند کیلو بود؟

🧸🤎

جدی میگی نگران نباشم ؟🥺 گریه ام گرفته بغض دارم شدید ولی نمیخوام گریه کنم شنبه نوبت سونو رشد جنی ...

منم خیلس نگران بودم اگه تاپیکای قبلی رو سرچ کنی میفهمی بعد ۲۸ هفته دیگه کم کم حرکات بچه کمتر میشه و باید محتاط باشی  

من ۳۲ هفته رفتم ۲ کیلو ۳۴ گرم بود الان ۳۷ هفته ام رفتم ۳ و ۱۰۰ بود

من هفته ای دو روز آش میپزم 

یه روز کوفته 

یه روز کتلت

به روز کباب مرغ و برنج

هویچ 

قورمه

یه روز رشته سنتی دم میکنم و معمولااا توی 99 درصد واسه نهار هرچی بپزم واسه شام هم میخوریم

واسه صبحانه هم برنانه نوشتم با بچه هام که همه چی بخورن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم خیلس نگران بودم اگه تاپیکای قبلی رو سرچ کنی میفهمی بعد ۲۸ هفته دیگه کم کم حرکات بچه کمتر میشه و ...

انشالله که برای منم این سونو بدون مشکل و به خیریت بگذره🥺🙏🏻

الان هم شما هم یه کاربر دیگه اینو گفت خیالم راحت شد باز 🥺 خدا خیرتون بده

🧸🤎

من هفته ای دو روز آش میپزم  یه روز کوفته  یه روز کتلت به روز کباب مرغ و برنج یه روز رش ...

ما دونفریم شوهرم کتلت و اش و اینا دوست نداره 😮‍💨خسته میشم بس فکر میکنم واسه شامو ناهار