بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین الان رفتم دیدم سوپ تموم شده قبلا همشو پختم خوردم 😂
فردا میرم میخرم
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
یعنی هر یکساعتی که میگذره باید چهار تا حرکت داشته باشه؟ یا فقط وقتی که چیز شیرین بخورم و دراز بکشم؟ ...
من دکترم گفت حرکاتش در روز مشخص نمیشه گاها ممکنه بچه یروز کلا حرکتش خیلی کم باشه اینجور مواقع واسه اطمینان یچیز شیرین بخور ب پهلوی چپ دراز بکش اگه ۴ تا حرکت داشت جای نگرانی نیست خوبه گاها پیش میاد نینی من وقتی میخوابم اصلا تکون نمیخوره ولی خب یروز حرکتشم بیشتره
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من دکترم گفت حرکاتش در روز مشخص نمیشه گاها ممکنه بچه یروز کلا حرکتش خیلی کم باشه اینجور مواقع واسه ا ...
دقیقا برای منم اینطوریه یه روزایی از صبح تا شب بازی میکنه و یه روزایی مثل امروز کلا بی تحرکه الان لیمو شیرین و یه قاشق عسل خوردم و به پهلوی چپ دراز کشیدم توکل برخدا🥺