2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 79 پست
من تو  عمرم یادم نمیاد دوبار در روز دو غدای متفاوت خورده  باشیم معمولا یا باقی همون نهار& ...

من خونه بابام مامانم دو وعده غذا درس میکرد الان خونه خودم یه وعده شبشم یا بلقی نهار اگه باشه اگرم نه نیمرو یی ندن پنیری چیزی‌...

نوش جونتون من اگه به خودم بود و داداشم گیر نمی‌داد هر روز سوپ درست میکردم ،عاشقه غذاهای شل و شورم&nb ...

مخصوصا هواسرده مزه میده.واسه خودت درست کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر یه سوال من امروز ۲۹ هفته و ۴ روزم  الان حدودا یک هفته ای میشه حرکات جنینم نسبت به هفت ...

یچیز شیرین بخور دراز بکش اگه تو یساعت ۴ تا حرکت داشت خوبه چون کم کم داره بزرگ میشه حرکاتشم ضعیف تر میشه باید هواس جمع تر باشین 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یچیز شیرین بخور دراز بکش اگه تو یساعت ۴ تا حرکت داشت خوبه چون کم کم داره بزرگ میشه حرکاتشم ضعیف تر م ...

یعنی هر یکساعتی که میگذره باید چهار تا حرکت داشته باشه؟

یا فقط وقتی که چیز شیرین بخورم و دراز بکشم؟ 

🧸🤎

من همیشه سر این با مامانم جنگ داشتم ک ادمو سیر نمیکنه😂

بابای من هر وقت سوپ داشتیم میگفت خب من چی بخورم😂🤣🤣

مخصوصا هواسرده مزه میده.واسه خودت درست کن

وای اره تو هواسرد خیلی مزه میده 

همین الان رفتم دیدم سوپ تموم شده قبلا همشو پختم خوردم 😂

فردا میرم میخرم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
یعنی هر یکساعتی که میگذره باید چهار تا حرکت داشته باشه؟ یا فقط وقتی که چیز شیرین بخورم و دراز بکشم؟ ...

من دکترم گفت حرکاتش در روز مشخص نمیشه گاها ممکنه بچه یروز کلا حرکتش خیلی کم باشه اینجور مواقع واسه اطمینان یچیز  شیرین بخور ب پهلوی چپ دراز بکش اگه ۴ تا حرکت داشت جای نگرانی نیست خوبه گاها پیش میاد نینی من وقتی میخوابم اصلا تکون نمیخوره  ولی خب یروز حرکتشم بیشتره

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
وای اره تو هواسرد خیلی مزه میده  همین الان رفتم دیدم سوپ تموم شده قبلا همشو پختم خوردم 😂 فرد ...

😂😂😂😂درست کن قایم کن واسه خودت

من دکترم گفت حرکاتش در روز مشخص نمیشه گاها ممکنه بچه یروز کلا حرکتش خیلی کم باشه اینجور مواقع واسه ا ...

دقیقا برای منم اینطوریه یه روزایی از صبح تا شب بازی میکنه و یه روزایی مثل امروز کلا بی تحرکه الان لیمو شیرین و یه قاشق عسل خوردم و به پهلوی چپ دراز کشیدم توکل برخدا🥺

🧸🤎