2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 79 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به دلم خواست 🥰نوش جونتون 

الهی😘قربونت عزیزم جاتو خالی میکنم.دیگه آدم میمونه چی بخوره😊

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عدس پلو با ماست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من یه وعده درست میکردم شام یچیز حاضری میخوردیم

چندروزه شوهرم هی شب میگفت گشنمه و بدنم کم میاره اینجوری و...!

مجبورم دیگه دوتا درست کنم ولی سختمهههه🥺

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

من واقعا درک نمی کنم اونایی که روزی یه وعده غذا میپزن،پس چه جوری سیر میشید؟من با وجود اینکه شاغلم هم نهار میپزم هم شام،اصلا غذای از شب مونده نمی‌خورم نه خودم نه خانواده ام،آدم این همه کار می‌کنه که غذای خوب و خوشمزه بخوره دیگه؟غیر اینه

🥲چرا امروز که واقعا جنازه ام کشاله رونام و کمرم بشدت درد میکنن  

استارتر یه سوال

من امروز ۲۹ هفته و ۴ روزم 

الان حدودا یک هفته ای میشه حرکات جنینم نسبت به هفته های قبل کمتر شده تا قبلش لگد های محکم میزد خیلی و بازی میکرد همه جای شکمم

ولی الان هم تحرک داره اما نه مثل قبل 

اطلاعی داری راهنماییم کنی عزیزم؟

🧸🤎

الهی😘قربونت عزیزم جاتو خالی میکنم.دیگه آدم میمونه چی بخوره😊

نوش جونتون من اگه به خودم بود و داداشم گیر نمی‌داد هر روز سوپ درست میکردم ،عاشقه غذاهای شل و شورم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
چه خوبه من که همیشه دو وعده درست میکنم 

من شوهرم تازه سالادو اینام‌نباشه نمیخوره😑کلاس میزاره امروز ناهار نتونستم درست کنم کمردرد بودم هی میگفت با ماست خالی نمیتونم بخورم کاش سالاد درست میکردی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵