2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 79 پست
انشالله که برای منم این سونو بدون مشکل و به خیریت بگذره🥺🙏🏻 الان هم شما هم یه کاربر دیگه اینو گفت ...

عزیزم استرس نداشته باش انشالا که صحیح و سالم نینی تو بغل میگیری این روزام میگذره😅 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما دونفریم شوهرم کتلت و اش و اینا دوست نداره 😮‍💨خسته میشم بس فکر میکنم واسه شامو ناهار

خوشبختانه با اینکه همسرم خوش غذا هست ولی اذیت نمیکنه 

کتلت رو بصورت ساندویچ درست میکنم جعفری هم میزنم خیلی خوشمزه میشه

بچه ها یکم اذیت میکردن که الان شکر خدا هر چی بپزم میخورن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
😂😂😂😂الهی خدا حفظش کنه پدر و دختر بخورین

مممنونم مهربون ❤️❤️

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
عزیزم استرس نداشته باش انشالا که صحیح و سالم نینی تو بغل میگیری این روزام میگذره😅 

انشالله عزیزدلم سه ماه اول و دوم خیلی زود گذشت اما این  اخریا هم یجورایی داره برام دیر میگذره هم یجورایی انقدر زود داره روزا میره جلو و احساس میکنم به همه ی کارا اونجور ک دلم میخاد نمیرسم

خرید هام تموم شده بجز روتختی 

سرویس خوابش هنوز رنگ نشده 

و اینکه قراره همسرم برام یه خونه تکونی انجام بده

🧸🤎

انشالله عزیزدلم سه ماه اول و دوم خیلی زود گذشت اما این  اخریا هم یجورایی داره برام دی ...

بازم الان بهتره من الان ۳۷ هفتم بشدت سنگین شدم دیگه خونه تکونی و کارامو کردم ولی دو روزه کمر درد و کشاله رونم جوری درد میکنه انگار رو زخم نمک پاشیدن🥲

بازم الان بهتره من الان ۳۷ هفتم بشدت سنگین شدم دیگه خونه تکونی و کارامو کردم ولی دو روزه کمر درد و ک ...

خودت به تنهایی خونه تکونی کردی؟ نترسیدی؟ 

سزارینی هستی یا طبیعی؟ 

من از خونه تکونی دیوار کشیدن دارم و بالا های کابینتا و بیرون  کابینتها باید گردگیری و تمیز بشن 

داخلشون همه تمیز و مرتبه و چون حساسم روی نظم نزاشتم اصلا شلخته بشن

ولی من از وقتی که باردار شدم فقط ظرف میشورم و غذا میپزم و یه لباسشویی روشن میکنم و لباس پهن میکنم که تو مورد غذا پختن مامانم با اینکه کارمند در هفته حداااقل کم‌کم۳ شبش رو خونه اش میریم برای شام 

بقیه کارها مثل گردگیری و طی و جارو و شستن سرویس ها و جابجایی خرید ها رو همسرم انجام میده 

یوقتایی ظرف ها زیادم باشه همسرم میشوره باز

از اول خیلی احتیاط کردم مامانمو همسرمم خیلی مراقبم بودن نزاشتن کار به اون صورت انجام بدم دیگه خودمم ترسو شدم نمازهامم چندماهه نشسته میخونم😹

🧸🤎

خودت به تنهایی خونه تکونی کردی؟ نترسیدی؟  سزارینی هستی یا طبیعی؟  من از خونه تکونی دیوار ...

بله حتی سیسمونی بچهمو هم خودم چیدم خانوادم شهر دیگه ان  

دوستدارم طبیعی باشه بچمم سفالیکه  

منم فرشامو ۳ ۴ ماه پیش عوض کردم دوتام واسه اتاق و اشپز خونه رو دادم شستن کابینتارو تمیز کردم یخچالو اینارو خریدامونو انجام دادم که بعد زایمان چیزی لازم نباشه کلا خودم زیاد سرپام کارامو میکنم 

خودت به تنهایی خونه تکونی کردی؟ نترسیدی؟  سزارینی هستی یا طبیعی؟  من از خونه تکونی دیوار ...

من حتی هفته پیش پتو و روتختیمونم خودم شستم تو حیاط 

من شوهرم تازه سالادو اینام‌نباشه نمیخوره😑کلاس میزاره امروز ناهار نتونستم درست کنم کمردرد بودم هی می ...

قدرم نمیدونن  شوهر من باز سالاد  شیرازی نمیخوره سالاد فصل میخاد اقا