2777
2789

بفرمایین🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایین🙂

سلام عزیزم خوبی ؟ ممنون ک اومدی 

علیرضا کی میاد خاستگاریم؟ شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟؟؟ دوسم داره؟؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
اومدم

سلام

کی دیدار دوباره داریم؟؟

سال بعد به آرزوم میرسم؟؟؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اومدم

سلام عزیز ؟ ممنون ک اومدی 

علیرضا کی میاد خاستگاریم؟ شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟؟؟ دوسم داره؟

میشه به من بگید دوسم داره کی پیام میده منو بیشتر میخاد یا رقیبمو

این دیگه خیلی سخت شد حس شیشم من فقط تا ماه تولد میتونه حدس بزنه نه بیشتر😅😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
ببین یمدت فراموشش کن خودش اوکی میشه

یعنی میاد خاستگاریم؟ الانا بهش کمتر پیام میدم البته 

ولی خیلی دوسش دارممم خیلی 

کی میاد خاستگاریم؟؟

سلام عزیز ؟ ممنون ک اومدی  علیرضا کی میاد خاستگاریم؟ شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اوم ...

به نظر خودت میاد؟ اگه میخواست بیاد از شهریور تاحالا اومده بود

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
یعنی میاد خاستگاریم؟ الانا بهش کمتر پیام میدم البته  ولی خیلی دوسش دارممم خیلی  کی میاد ...

میاد خواستگاریت، ولی یمدت کلا ازش بگذ، بهش فکر نکن پیامم نده خودتو سرگرم کن

پسر هستم🐈