سلام دوستان خوبم.خداروشکران شاالله این توفیق به ماداده شدلتونیم بریم اعتکاف🥲اگرحرفی دارید یا..بگین
دعاگوتون هستم
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
سه روزمی ریم داخل مساجدجامع روزه میشیم ودرکنارشم عبادت وتفریح
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ازت خواهش میکنم تو دعاهات برای رفع گرفتاری و حل مشکل سیداحمد هم دعا کن از خدا بخواه هرچه زودتر از مشکلی که گرفتارش شده با خیر نجاتش بده و غم زندگیش برطرف بشه
الهی به خواسته های دلت با خوشی برسی
سالک راه عشق پلکهای بسته میخواهد و قلب روشن. آنجا صحنه عاقلانه ترین جنون های دلدادگی ست؛ جایی که آنچه هست معرفت است؛ نه مصلحت...!
عه چه خوب اولین باره میشنوم نمیاین خونتون سه روز میمونین مسجد؟
اره.فقط نهایتابرای کارهای ضروری مثل دستشویی می تونیم خارج بشیم