2789
عنوان

اعتکاف...❤️😍

231 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خوبم.خداروشکران شاالله این توفیق به ماداده شدلتونیم بریم اعتکاف🥲اگرحرفی دارید یا..بگین

دعاگوتون هستم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چندم شروع میشه؟

قبول باشه به خواسته هات برسی

منم دعا کن التماس دعا

توتفرنگی ۱۴۰۲

متولد۸۸هستی؟

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
از چندم شروع میشه؟ قبول باشه به خواسته هات برسی منم دعا کن التماس دعا توتفرنگی ۱۴۰۲ متولد۸۸هستی؟

بله

چهارشنبه شب بایدبرم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

دل تو پاک تره کوچولو هستی 

احساس پوچی وگناه دارم فقط

واسه ابجی من که باید واسش معجزه شه دعا کن لطفا!

دعا کن زیر مشکلاتم دووم بیارم دیگه دارم خسته میشم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من خواستم اسم بنویسم امروز هزینه اش۵۰۰بود خلاصه توفیق ندارم. التماس دعا. ان شاالله به آرزوهای خوبت ب ...

ما۳۰۰