2777
2789
عنوان

خانما کمممممک

40 بازدید | 10 پست

خانما خیلی عصابم خورده خیلی حالم بده،پسر بزرگم هشت سالشه کلاس دومه معلمشون بهم زنگ زد گفت تو مدرسه تازگیا خیلی اذیت میکنه شیطونی میکنه بچه هارو اذیت میکنه،درسش افت کرده اول سال خیلی بهتر بود،گفت ببرینش مشاوره برای من نامه بیارین,گفت شاید باید دارو مصرف کنه.

ولی تو خونه خیلی خوبه درساشو انجام میده خیلی خوب نیس درس ولی خیلیم بد نیس،شیطونی آن چنانیم نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید معلمه داره اشتباه میکنه

نمیدونم بخدا الآن باهاش حرف زدم هر دو گریه کردیم گفت مامان بخدا حرف منو باور نمیکنن ولی خوب یجاهایی واقعا اذیت کرده میگم نکنه مشکل داشته باشه عدم تمرکزی چیزی

مگ معلم روانپزشک ک داروها تجویز کرده  پشت بچه ات باش نذار بهش بی احترامی کنن

من خیلی هواشو دارم تا یه اتفاقی میفته سریع میرم مدرسشون،نمیدونم گفت بخاطر عدم تمرکزش شاید دارو احتیاج داره

خب با پسرت صحبت کن برای پیشرفت درساش وقت بیشتری بزار

الآن باهاش صحبت کردم گفت یوقتایی حرفمو باور نمیکنن که من کاری نکردم،بعدم گفت نمیتونم خودمو کنترل کنم که کار بد نکنم،

من همه وقتمو گذاشتم براش بخدا

نمیدونم بخدا الآن باهاش حرف زدم هر دو گریه کردیم گفت مامان بخدا حرف منو باور نمیکنن ولی خوب یجاهایی ...

ن بچه ها تو این سن بازیگوشن بازی میکنن عادیه بابا هنوز کوچیکه

من خیلی هواشو دارم تا یه اتفاقی میفته سریع میرم مدرسشون،نمیدونم گفت بخاطر عدم تمرکزش شاید دارو احتیا ...

شاید پیش روش زیادی ازش طرفداری کردی! ولی در کل پسربچه ها شیطنت دارن و این طبیعیه حالا برای اینکه خیالت راحت بشه اگر دوس داشتی یه مشاوره برو 

ولی به نظرم همینکه خودت با پسرت صحبت کنی و یه مدت تشویقش کنی به درس خوندن ، کافی باشه