سر دعوا های الکی سر هرچیزیی عصبانی میشه کفر میکنه خستم کرده بخدا حالم از زندگیم بهم میخوره قشنگ از وقتی چند بار کفتم کفر نکن حالم بد میشه بیشتر سو استقاده میکنه بیشتر حالم بد میشه چیکارش کنم شما بگید حاظرم به خودم فوش بده ک نمیده ولیی کفر نکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس چرا میخوای از همچین مرد بددهنی بچه دار بشی؟ بنداز دور
دوسش دارم چند سال ازدواج کردم حداقلش ادم بی ناموسی نیست ادم خرابی نیست ادم حرومی نیست فقط کفر میکنه اونم چون تو خانواده اش پدر مادرشم کفر میکنن خودم هزار بار دیدم حس میکنم بخاطر اونا اینجوری شده زندگیمو دوست دارم
اول اینکه کوردی؟ناراحت نشو منم کوردم دوم اینکه برادرم طلبه اس میگن کسی که امربه معروف روش تاثیر نمیزاره رومیگن نصیحت نکنیدش سوم اینکه از خدا بخواه کمک کنه شوهرت این کارو ترک کنه بعدشم بهش بگو زمانه مرگ شیطان آدمو وسوسه میکنه میگه اگه کفر کنی من نجاتت میدم از مرگ که با کفرگفتن تمامه دینت از دست میره وکافراز دنیا میری ضمنا زیاد رو اعصابش نزو گاهی دسته خودشون نیس اگه تندع وزود عصبی میشه سعی کن غذاهای سرد بهش ندی وگرمی بخوره