عشگ_ممد مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 195 عنوان کیا رژیم کتو ژنیک گرفتن بیان ی لحظههه 98 بازدید | 9 پست چجوری ازش خارج شدین و وزنتون رو تثبیت کردین؟ 1402/11/03 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8290 من گرفتم خیلی خوب بود ، راحت لاغر شدم ولی بعد رژیم ، رعایت نکردم ، دوباره وزنم برگشت میخوام دوباره بگیرم تنبلیم میاد خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22107 من گرفتم خیلی خوب بود ، راحت لاغر شدم ولی بعد رژیم ، رعایت نکردم ، دوباره وزنم برگشت م ... چ جوری گرفتی گلم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8290 این پیج تل گرامش هست کامل توضیح میده وویسهای راهنمای شروع رو گوش کنیدhttps://t.me/ketozist خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8290 چ جوری گرفتی گلم این پیج تل گرامش رو گذاشتم https://t.me/ketozistتو اینستا هم پیج داره راهنمایی میکنه در واقع حذف کربوهیدرات و قند هست گرسنگی هم نداره خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
عشگ_ممد مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 195 چجوریه رژیمش کربوهیدرات کم پروتئین متوسط چربی زیاد باید بخوری
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22107 این پیج تل گرامش رو گذاشتم تو اینستا هم پیج داره راهنمایی میکنه در واقع حذف کرب ... چ خوب همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
عشگ_ممد مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 195 من گرفتم خیلی خوب بود ، راحت لاغر شدم ولی بعد رژیم ، رعایت نکردم ، دوباره وزنم برگشت م ... اگه بجای چربی مصرف پروتئین رو بالا ببریم بدن وارد حالت کتوز میشه?
مهربانو2 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8290 اگه بجای چربی مصرف پروتئین رو بالا ببریم بدن وارد حالت کتوز میشه? بله البته من کامل کامل رعایت نکردم مثلا گاهی یه تیکه میوه میخوردم خامه مجازه ولی باعث میشه وزن ثابت بمونه ، من خامه میخوردم ماست کاملا غیر مجازه ، من ماست میخوردم خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️