2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

206 بازدید | 9 پست

بچها من با خواهر شوهرم قهرم هرچی عز دهنش در اومد بهم گفت 

هر جور دلش خواست رفتار کرد اومد تو خونه من محلم نداد حتی ی سلام نکرد 

اونا ی شهر دیگه زندگی میکنن ما ی شهر دیگه چند روز دیگه قراره بریم‌اون شهر  پدر شوهذم خونه خریده داده ب اینا اجاره دارن اسباب میبرن 

پدر شوهرم نمیدونه ما قهریم 

ب خاطر ی سری ملاحضات الان من موندم رفتیم شهرمون برم اونجا یا نه از ی طرف میگم من با این بشر قط ارتباطم شوهرم تنها بره از ی طرفم میگم خب الان ممکنه پدر شوهرم ناراحت شه خونه جدید خریده نرم 

برم محل سگم بهش ندم  موندم چ کنم توروخدا خواهرانه ترین راهو بکید میخوام بسوزه چون بدجوری منو سوزوند بد حوزییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو 

ب نظرم چون پدر شوهرتم هست تو باهاش خوب رفتار کن اون هر رفتاری کرد ی روز و بیخی شو پدر شوهرت ببینه میفهمه مقصر دختره 

بعد اگ رفتار بدی پیش پدر شوهرت داشته باشی میندازه گردن تو 

میگه تو خودت درست رفتار نمیکنی ک اون بکنه 

باز خودت میدونیا 

با شوهرت برو باهاش صحبت نکن محلش نده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اسباب کشی خواهر شوهر ربطی به پدرشوهر نداره بنظرم، من کلا اسباب کشی کسی نمیرم، کمکم نمیکنم به هیچکس تو این کارا، چون کسی کاراش زیاده میتونه کارگر بگیره و صدالبته که کارای خودم رو هم خودم انجام میدم و مزاحمتی واسه کسی ندارم

زیباترین لباس و زیباترین آرایش رو انجام بدید و با گشاده رویی و محبت و احترام فراوان به همسر در میهمانی شرکت نمایید....انسانها رو در ذهنتان بزرگ نکنید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!