اولش رفتم لکه بینی بود با عدد بتای ۱۳۱۲ ساک ۴ میلی مشخص شد چون سابقه دو سقط داشتم شبی یک شیاف دادن بعدش افتادم خونریزی متوسط یک هفته بعدش رفتم سونو گفت ساک ۷ میلی رشد کرده و بنظر من ۴ هفته و ۶ روز بیشتر نیستی بعد هماتوم ۱۴ میلی داشتم شیاف دو تا شد و استراحت مطلق بعد خونریزیم بیشتر و بیشتر شد و دفع لخته بود بعدش یک هفته بعد رفتم سونو ساک ۱۱ میلی بود و یک جنین تو ساک بوو اندازه نقطه و گفتش الان ۶ هفته و ۱ روزی و یک هماتوم ۱۸ میلی بود و گفت رشد بچه خوب نیست چون ن قطب جنینی بود ن کیسه زرده نه فعالیت قلب رفتم دکتر گفتش شیاف قطع کن برو بیمارستان بستری شو برا سقط رفتیم بیمارستان گفت نمیتونیم سقط کنیم چون رشد کرده از ۴ هفته ۶ روز شده ۶ هفته و ا روز باید یک هفته بهش زمان بدی شاید کیسه زرده و قلب تشکیل بشه شاید دیر لقاح گرفته البته ب حساب خودم آخرای رابطه گرفته چون تخمک گذاری منظم دستم بود طبق سونوها ی که میرفتم گفتش خونریزی ها مهم نیست شاید رشد کنه چون رشد کرده تا الان اینجوری سقط غیرقانونی میشه خود دکتر اصلی هم نامه نداد برا سقط موندم بخدا دکتر بیمارستان چیز دیگه گفت دکتر خودم چیز دیگه گفتن شیاف اصلا نزارم شیاف بعد از تشکیل قلب میدن