2777
2789
عنوان

کسی بوده با خونریزی شدید قلب بچه تشکیل بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5628 بازدید | 47 پست
من ۶ هفته و ۱روزم جنین دیده شده ولی قلب نداره و لک بینی قهوه‌ای دارم یه هفته ولی دکتر گفت شانس اینکه ...

من خونریزی شدید قرمز و تازه عین پریودی اوایل لکه بینی بود الان دیگه نه شیاف برا من قطع کردن گفتن بزار طبیعی خودش پیش برع 

من ۶ هفته و ۱روزم جنین دیده شده ولی قلب نداره و لک بینی قهوه‌ای دارم یه هفته ولی دکتر گفت شانس اینکه ...

ساک بارداری چند میلی بود؟ و اینکه کیسه زرده و قطب جنینی هم بود؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونریزی شدید قرمز و تازه عین پریودی اوایل لکه بینی بود الان دیگه نه شیاف برا من قطع کردن گفتن بزا ...

نه من لک بینی قهوه‌ای دارم شما هم اولش قهوه‌ای بود منک دیگ امید ندارم آخه یه هفته لک بینی 

کلا نسبت ب خون تجربه ی خوبی ندارم بچه اولی همین طور خونریزی و افتاد البته اون رشدش خیلی بدتر از این ...

الهی بحق امام علی برات بمونه و سلامت در آغوشش بگیری

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من خونریزی شدید قرمز و تازه عین پریودی اوایل لکه بینی بود الان دیگه نه شیاف برا من قطع کردن گفتن بزا ...

خونریزی روشن برا هماتومه بیشتر

چون خودمم دور از جونت سقط. داشتم

تو هفته دهم لکه بینی قهوه ای داشتم

جنینم از هفته هشتم ضربان نداشت گویا و رشدی نکرده بود

من دردی هم نداشتم 

دکترم معروف بود ولی بنظرم سهل انگاری کرد 😓

الهی بچه ت بمونه بیای خبر خوش رو بدی

آمین دعات میکنم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
خونریزی روشن برا هماتومه بیشتر چون خودمم دور از جونت سقط. داشتم تو هفته دهم لکه بینی قهوه ای داشتم ...

دکتر منم معروفه تو بندر ولی همه اشون بخاطر پول کار میکنن فقط شلوغن اصلا رسیدگیش خوب نیست تصمیم گرفتم بعدش برم دنبال علت هر چند خودمو جررر دادم اینجا برام آزمایش ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و dfi ندادن که مربوط به سقطه گفتن سومی سقط شد باید بری دنبال اینا خیلی دلسوز نیستن متاسفانه،  گفتم برم پیگیر بشم شهرستان چند تا دکتر سقط مکرر پیدا کردم بعدش بیام بندر یه دکتر که سرش خلوته زیر نظرش باشم و پاسخگو باشهد

شما خونریزی داشتین ؟ 

اره خیلی 

من اصلا نمیدونستم باردارم مث همیشه پریود شدم فقط حجمش کمتر از همیشه  بود  ۵-۶روز گذشت دیدم تموم نمیشه رفتم دکتر ک ببینم چرا پریودم تموم نمیشه ازمایش نوشت جوابش مثبت اومد