2777
2789
عنوان

کسی بوده با خونریزی شدید قلب بچه تشکیل بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5618 بازدید | 47 پست
پس فک کنم همش دست بالایی هست اون تصمیم میگیره بمونه یا بره 

صد در صد 

حالا همین دختر داییمو ک‌گفتم  ، از بس ک‌خونریزی داشته توی دو سه ماهگیش مامانش میبره دکتر  ، دکتر میگه فقط استراحت مطلق   اصلا حق ندارین جا ب جاش کنید  خونزیزی داره که داره اصلا مهم نیست ،،،، خدا هم بچه هاشو نگه داشت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر منم معروفه تو بندر ولی همه اشون بخاطر پول کار میکنن فقط شلوغن اصلا رسیدگیش خوب نیست تصمیم گرفتم ...

الهی اینسری خیر باشه برات

فرزند سالم بدنیا بیاری جانم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اره خیلی  من اصلا نمیدونستم باردارم مث همیشه پریود شدم فقط حجمش کمتر از همیشه  بود  ...

برا من متاسفانه شیاف قطع کردن گفتن نمیخواد بزنی دیگه و خونریزی اصلا قطع نمیشه استراحت مطلق هستم اما میرم دسشویی فرنگی پر میریزه حداقل شیاف که میزدم حجم خونریزی کمتر بود ولی الان نه از وقتی قطع شده بیشتر شده 

عکس فرستادم میشه مال منم بگی 

برا شما چیزی ننوشته که سونوگرافی داخل مطب انجام دادی ؟ سونوگرافی های داخل مطب اصلا بدرد نمیخوره سونوگرافی های بیرون که کارشون فقط سونوگرافی و رادیولوژی اینا هستن خوبه چون با دقت همه جارو نگا میکنن و گزارش قشنگ مینویسن

بنظر صبر کن دکتر الکی بهت فقط استرس داده درحالی که خونریزی شدید نداری لکه بینی هست اصلا استرس نگیر بعدا خواستی بری سونو تشکیل قلب حتما بیرون انجام بده که قشنگ گزارش بنویسن مثلا سایز ساک چقدره یا چه میدونم قطب جنینی داره نداره یا فعالیت قلب داره نداره یا کیسه زرده هست نیست جنین وجود داره نداره سونوگرافی های بیرون دقت شون بهتره تا سونوگرافی های داخل مطب که دکتر انجام میده 

خونریزی روشن برا هماتومه بیشتر چون خودمم دور از جونت سقط. داشتم تو هفته دهم لکه بینی قهوه ای داشتم ...

خدا کنه ولی به کل ناامید شدم وخدا داره درد و رنج بیشتری بهم میده صبر منو داره امتحان میکنه فک کنم سر قضیه مادر شدن راه درازی در پیش دارم و یک آرزوی دست نیافتنی برام بشه و مدام باید تلاش کنم و مسیرهای پر و پیج و خم طی کنم فک کنم میخواد همه ی راه هارو امتحان کنم کل دکترای بندر زیر و رو کردم خودمو کشتم آزمایش های لازم مثل ایمنی و کاریوتایپ و dfi بنویسید دریغ از گوش شنوا دلسوز نیستن مدام رفتم و اومدم رفتم واومدم یک عالمه پول ویزیت و آزمایش روتین صدبار ازم گرفتن صدبار سونوگرافی فقط چیزای تکراری ۵ ماه اصلاح سبک. کردم خودمو محدود کردم همه میرفتن بیرون گشت و گزار منو مسخره چرا دارم خودمو میکشم و دارم اصلاح سبک میکنم از جمع فامیل و دوست و آشنا دور شدم بخاطر اصلاح سبک 

الهی اینسری خیر باشه برات فرزند سالم بدنیا بیاری جانم

یعنی میشه ؟ شده برام آرزو این چیزا از خواب بلند میشم میگم خوش ب سعادت دوستام راحت با دارو باردار شدن و بدنشون بچه رو پس نزد و رشد داد یک نفر هم بینشون شرایطی عین من نداشتن که کمکم کنن بگن آره ما اینجوری بودیم دیگه نمیدونم بعد از سقط سومی چطوری از جام بلند بشم دوباره از اول شروع کنم ضربه ی روحیش انگاری این دفعه محکم تره 

الهی اینسری خیر باشه برات فرزند سالم بدنیا بیاری جانم

میگم خداست دیگه درد و رنج زیاد میده که ببینه بنده اش از این آزمون سخت میتونه بیرون بیاد و قبول بشه اینقدر میده میده که آخرش خودش میگه بنده ام خسته شده امتحانش قبول شده و بسه دیگه آخرش همه مون برمیگردیم وطن اصلی پس بهتره روح خودم رو در این دنیا تباه نکنم و تحمل کنم و قضاوت نکنم و حسادت نکنم و عبادت کنم 

خدا کنه ولی به کل ناامید شدم وخدا داره درد و رنج بیشتری بهم میده صبر منو داره امتحان میکنه فک کنم سر ...

🙏الهی قربونت برم خدای تو هم بزرگه 

ناامید نباش

نماز شب بخون مهجزه میکنه

منم دعات میکنم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
میگم خداست دیگه درد و رنج زیاد میده که ببینه بنده اش از این آزمون سخت میتونه بیرون بیاد و قبول بشه ا ...

عزیزم به وقتش خوب شو بهت میده حالا ببین 

من ۶ هفته و ۱روزم جنین دیده شده ولی قلب نداره و لک بینی قهوه‌ای دارم یه هفته ولی دکتر گفت شانس اینکه ...

سلام میدونم از این تاپیک خیلی وقت گذشته ولی من الان شرایط شمارو دارم ۶ هفته ۳ روزمه جنین دیده شده ولی قلب نداره گفتن دو هفته صبر کنم  میشه کمکم کنید

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜