2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و حجم کم خون پریودی😔😔😔😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 30930 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مرور پیشرفت میکنه.. خواهر شوهر من جوری شده بود که دیگه پری نشد.. رفت سونو گفتن چسبندگی پیدا کردی ...

وای چ سخت😥 ،بیشترین سردی ک این ماه خوردم ماست و اسفناج بود ،ولی فلفل سیاه وانواع شیره زیاد میخورم والا،باید همه ی اینایی ک گفتیو انجام بدم ،داره میشه ۳۲ سالم بچه ندارم خیلی نگرانم ،پارسالم جنینم ۲ ماهگی سقط شد ،از دلشوره میمیرم یه چیزی ب پریودم میشه😢💔

چند وقته اینجوری  ماه های قبل تا چند روز خونریزی داشتی

ماه قبل یک ورق ال دی خوردم قطع کردم ۷ روز کامل خون پرحجم اومد ،این ماه ک دیگه نخوردم اینطوری شد☹😢

یعنی از یه فنجون کمتره؟ مال منم چند ماهه کمتر شده ولی الان نرمال شده تازه قبلا خیلی زیاد بود احساس ...

اره اصلا نوار نمیخواد،۳ بسته خریدم باز نکردم😭

وای چ سخت😥 ،بیشترین سردی ک این ماه خوردم ماست و اسفناج بود ،ولی فلفل سیاه وانواع شیره زیاد میخورم و ...

یائسگی زودرس خیلی زیاد شده.اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن.دست دست نکن.

منم اینماه پریودم نمیاد.فکر میکنم بخاطر مکملی که شروع کردم.خونریزیمو قطع کرده

من از یکی پرسیدم گفت استرس هم خیلی تاثیر داره تو کم شدن خونریزی پریود منم ماه قبل استرس داشتم اینجو ...

نمیدونم الان برم یا تا ماه بعدم صبر کنم😥

یائسگی زودرس خیلی زیاد شده.اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن.دست دست نکن. منم اینماه پریودم نمیاد.فکر م ...

منم یه مولتی ویتامین سر خود گرفتم چن روزه دارم میخورم نکنه ازونه اینقد کم شده🤔 اخه غیر عادیه این سری😥