2777
2789

من تنبلی دارم هر ماه ک میشدم حجم خون مناسب بود برای هر روز ،این سری اصلآ خون نمیاد یه ذره لخته فقط ،چی کنم چرا اینجوری میشه خیلییی نگرانم😔💔💔😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خوب بود این سری بی نهایت کمه😥

یعنی از یه فنجون کمتره؟

مال منم چند ماهه کمتر شده ولی الان نرمال شده تازه قبلا خیلی زیاد بود احساس میکنم تنبلیم بهتر شده چون منظم تر هم میشم 

Life is too short to not enjoy
اره استرس ک دارم،ینی ممکنه بعد خوبشه😥

من از یکی پرسیدم گفت استرس هم خیلی تاثیر داره تو کم شدن خونریزی پریود

منم ماه قبل استرس داشتم اینجوری شدم اما این ماه دیگه خونریزیم نرمال بود 

حالا اگه خوب نشدی حتما دکتر برو

....✨️

خیلی گرمی میخورم ،بعدشم فقط این ماه اینجوری شده ،چرا ماهای قبل باز یه حجمی خون میومد😥

به مرور پیشرفت میکنه..

خواهر شوهر من جوری شده بود که دیگه پری نشد.. رفت سونو گفتن چسبندگی پیدا کردی با سونو رنگی باز کردن براش پری شد..ولی نا زیاد..اونم طبعش گرمه ولی رحمش سرده..لباس نیم تنه میپوشه.. کاپشن کوتاه میپوشه میره پیاده روی سرما میره به داخل کاپشن و شکمش همیشه سردتر از جاهای دیگه است..

اگر شما با خوردن گرمی رفع نشده ،شاید سردی هم زیاد میخوری که گرمی فقط میتونه اونو خنثی کنه و به اونجا نمیرسه که بتونه بدنت رو گرم کنه

روغن سیاه دانه بمال کل شکم و کمرتو

اجر داغ کن بشین روش..

گن بزن هوا سرده ..

اگر پشم گوسفند یا پوست گوسفند که پشم روش هست..ازونا بتونی تهیه کنی زیر انداز مانند.. بشینی روی اون..روی مبل و فرش های پلاستیک و نخ نشینی.. فرش های قدیم پشمی بود رحم همه سالم بود هر روز هم زایمان میکردن هیچیشون نمیشد..

دست بزن به شکمت ببین از جاهای دیگه گرمتر هست یا سردتر..

گرم کن شکمت رو

بادکش کن رحمت رو..روغن طبع گرم بزن..ورزش کن که قشنگ عرق کنی خون رسانی به همه ی جای بدنت انجام شه..

در کنارش دکتر هم برو و تحت نظر باش