2777
2789
عنوان

هم خانوما هم آقایون لطفا بیاید 🙃

178 بازدید | 21 پست

یکی از دوستام ب یک مشکی بر خورده 

دوست دارم نظر تون بدونم تا بتونم بهش کمک کنم 

دوستم با یک آقایی آشنا میشه به واسطه کار دو سه بار هم و دیدن ... بعد ها تو مجازی هم و پیدا کردن از طریق پیج کاری ... دوستم کارای همکارش رو ک پست و استوری می‌کرده جهت حمایت لایک میکرده و وقتی نظر سنجی میزاشتن جواب میداده.... کم کم سر صحبت باز میشه و متوجه میشن رو هم کراش دارن ....طرف هم هی میگفتن عکس بده و اینا بعد دوستم گفته نه .... و متوجه شده هدف اون آقا صرفا رابطه است و خلاصه دوستمو انفالو میکنه ولی دوستم میگه شما ب عنوان همکار محترمی من کار شما رو نمیکنم اگر تو پیج شما هستم چون طرفدار کارهاتونم .... طرف میگه یا انفالو کن یا بلاک میکنم دوستم میگه اینکار بچه بازیه  شما هرکار میخوای بکن بعد طرف میگه ن بلاک زشته انجام نمیدم ،دوباره دوستمو فالو می‌کنه ک اعلان درخواست رو دوستم نمی‌بینه و پیج طرف انفالو میکنه ، وقتی اعلان میبینه ، درخواست طرف  قبول میکنه و بعد نتش قطع میشه 

فردا صبحش میبینه هم انفالو کرده طرف هم بلاک ....😂

حالا بگین هدف این آقا چیه ... چرا بلاک کرده ما ک نفهمیدیم .... همچنان هم تو بلاکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نمی خواد با دوست شما باشه دیگه....... خیلی واضح هست..... چطوری بیان کنه،؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تازه وقتی همو تو خیابون میبینن، طرف یه جوری رد میشه ک انگار نمیشناسه

این اقا یه بچه شیشه پستونکی بیش نیست . شخصیتش رشد نکرده زیاد درگیرش نباید شد به بلوغ اجتماعی نرسیده. 

فقط می گم اگر دوست داشتن پسری جدی باشه راحت شکست رو قبول نمی کنه و عقب نمی شینه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
این اقا یه بچه شیشه پستونکی بیش نیست . شخصیتش رشد نکرده زیاد درگیرش نباید شد به بلوغ اجتماعی نرسیده. ...

این آقاهه توی مخش تخیلاتی داشت ک بافکراین خانم همخوانی نداشت وقتی باسد محکمی برخورد کردپاعقب کشید

این آقاهه توی مخش تخیلاتی داشت ک بافکراین خانم همخوانی نداشت وقتی باسد محکمی برخورد کردپاعقب کشید

خب حالا احتمالش هست ک خودش انبلاک کنه یا مسیج بده 

ن فکر نکنم دوسش داشته باشه

توی رابطه های یک طرفه به جز خورد شدن چیزی نیست

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خوب نمی خواد با دوست شما باشه دیگه....... خیلی واضح هست..... چطوری بیان کنه،؟

نه نفهمیدی چیشد ، دقیقا موقعی ک میگه من بلاک نمیکنم کار رشتیه ، دوستم میگه انفالو هم زشته من انجام نمیدم و همون موقع طرف دوباره دوستمو فالو می‌کنه .... اما اعلان اینستاش و خاموش کرده بوده و متوجه در خواست نشده ده دقیقه بعد هم ک می‌ره درخواست و قبول میکنهه تا می‌ره پیام بده چی شد ک درخواست دادی نت قطع میشه .... فردا صبح هم هم بلاک هم انفالو