2777
2789
عنوان

دعوا شدید باشوهر بیشعورم

| مشاهده متن کامل بحث + 3539 بازدید | 88 پست

همین که تورو بیدار میکنه واسش صبحانه آماده کنی یعنی آدم میزونی نیس مگه خودش توان نداره یا بچه کوچیکه

(اینکه خانم خودش با عشق بخواد به شوهرش صبحانه بده و راهیش کنه فرق داره تا اینکه دستوری باشه)

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
وااا منم همیشه بعد بیرون امدنم دمپاییارو میشورم میزارم خشک شه شوهرم غر میزنه ولی دیگه ن در این حد بن ...

من که بخاطری همش پاهامو میشورم دمپایی خودمو جدا کردم تو دستشویی دوتا دمپایی گذاشتم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اشتباه کردی رفتی براش دمپایی حموم اوردی باید با همون دمپایی خیس میزدی تو دهنش رو که زیاد بدی است ...

خسته شدم به امام حسین دیگه حوصله دعوا ندارم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چرا باید بشوریم ؟

چون شما وقتی سرویس میری ،متوجه نمیشی عذر میخوام دسشویی به پا پر میگرده ما نمی‌بینیم یا حس نمیکنیم،فرنگی باز بحثش فرق داره 

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

یازده ساله صبحانه درست نکردم مگه صبحانه چی داره که ما خانما پاشیم ی نون پنیر گردو و مربا خامه ای که امادس 

چایی هم با چای ساز کلا پنج دقیقه ببشتر طول نمیکشه 

یا چای تو فلاسک 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
وااا منم همیشه بعد بیرون امدنم دمپاییارو میشورم میزارم خشک شه شوهرم غر میزنه ولی دیگه ن در این حد بن ...

منم مثل تو 😂😂😂باید بشورم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

الهم اشفع کل مریض  خدا صبرت بده ولی حالا سخت نگیر اول صبح حالش خوب نبوده سر شما خالی کرده  ...

کار همیشکیش هست من بخوام بیام تایپک بزنم روزی ده بار باید بزنم دیشب هم شام کدو داشتیم سرصدا کرد من فقط گفتم یخچال خایه برو وسایل بگیر درست کنم بخدا یکی زد زیر گوشم که اشکم دراومد

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

اونایی که عادت دارن پاهاشونو میشورن باید دوتا دمپایی بزارن تو دستشویی منم بدم میاد خیس باشه ولی خوب اینطور عصبی ام نیستم مثل شوهر استارتر

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم